Tuorein sisältö

Francis Ford Coppolan tuo Ilmestyskirja. Nyt -pelin Kickstarteriin

26.01.2017 klo 19.00 | Luettu: 3294 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Vietnamin sotaan sijoittuva Francis Ford Coppolan elokuvaklassikko Ilmestyskirja. Nyt aiotaan kääntää videopelin muotoon. Psykedeeliseksi kauhupeliksi kuvatun projektin Kickstarter-sivut avautuivat eilen tavoitteenaan kerätä 900,000 dollaria seuraavan 29 päivän aikana.

Projekti on siinä mielessä mielenkiintoinen, että sen päätuottajana toimii itse Coppola, ja pelin taustajoukoista löytyy väkeä muun muassa Fallout: New Vegasin, The Witcherin, Wasteland 2:n ja Everquestin tekijöistä. Pelin ohjaa Wasteland 2:n tuottaja Montgomery Markland ja sen käsikirjoittaa muun muassa Gears of War: Judgmentista ja Battlefield: Hardlinesta tuttu Rob Auten.

Sivujen mukaan kyseessä "ei ole Call of Duty Vietnamissa" vaan pelissä pelaajan on parempi välttää konflikteja ja pysyä piilossa. Tavanomaisesta RPG:stä poiketen peli ei keskity dialogin valitsemiseen vaan "toimintoihin ja asentoihin".

Apocalypse. Now – The Game
ei tarjoa vielä näin varhaisessa vaiheessa pelikuvaa, mutta alta voi katsoa joukkorahoituskampanjan esittelyvideon:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Housemarque testaa p... Prey tulee ja se tul... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

vgisohvogshgq

26.01.2017 klo 19.15 1 tykkää tästä

oho nyt on semmonen jengi että vois olla jopa vuoden peli. toivottavasti ei olis mikään this war of mine nollabudjetteilu
lainaa
cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

26.01.2017 klo 19.31

Ajatuksena ja aihepiirinä mitä mielenkiintoisin ja tuosta voi ammentaa periaatteessa aika paljonkin. Ainoa vastaava peli tulee hieman mieleen on jokusen vuoden takainen shellshock, joka tosin oli melkoinen kikkare kaikinpuolin.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova