Tuorein sisältö

Mario Sports Superstarsissa palloillaan ja hevostellaan

27.01.2017 klo 16.16 | Luettu: 1127 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mario Sports Superstars -urheilupeli julkaistaan Nintendo 3DS -konsoleille 10. maaliskuuta. Mukana on viisi erilaista urheilulajia, jotka ovat: jalkapallo, baseball, tennis, golf ja kilparatsastus.

Nintendo julkaisee 10. maaliskuuta myös 90 erilaista Mario Sports Superstars amiibo-korttia, joita myydään viiden kortin paketeissa. Amiibo-korttien avulla voit parantaa pelihahmojen kykyjä pelissä.

Lehdistötiedote kertoo: "Jalkapallopelissä joukkueen taktiikka on tärkeässä roolissa, mutta myös yksittäiset taidot ratkaisevat. Tennis ja golf -peleissä on tuttu ja klassinen tunnelma erityisesti, jos olet pelannut Mario Golf ja Mario Tennis -pelisarjojen aikaisempia pelejä. Baseball-pelissä on tärkeää kiinnittää huomiota lyönteihin ja heittoihin. Kilparatsastuksessa istutaan hevosen selässä, ylitetään kaikki esteet ja yritetään päästä ensimmäisenä maaliin. Älä unohda kerätä porkkanoita matkallasi maalia kohti lisätäksesi hevosen kestävyyttä. Kerää myös tähtiä, jotta voit käyttää erityistä Star Dash -tekniikkaa. Kun et kilpaile, voit vierailla suosikkihevostesi luona Stable Mode -pelitilassa. Pitämällä hyvää huolta hevosestasi saat etuja tulevissa kilpailuissa."

Mario Sports Superstar -pelissä on valittavana yhteensä 18 eri pelihahmoa. 16 hahmoa on valittavana heti pelin alusta lähtien ja kaksi lisähahmoa on mahdollista avata pelin edetessä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Fallout 2:n salainen... Xbox Livessä tehtiin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova