Tuorein sisältö

Star Wars Battlefrontin jatko-osa tulee sisältämään yksinpelikampanjan ja useita aikakausia

01.02.2017 klo 19.00 | Luettu: 5212 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson paljasti eilen, että viime vuoden hittipeli Star Wars Battlefront tulee saamaan jatkoa ensi jouluun mennessä. DICEn, Motive Studiosin ja Criterionin kehittämä jatko-osa tulee sisältämään uusia sijainteja ja sankareita sekä useita eri aikakausia Tähtien sodan universumista kuten Rogue Onen ja The Force Awakensin aikakaudet.

EA:n mukaan pelisarjan seuraava osa tulee sisältämään myös Star Wars Battlefrontissa fanien kipeästi kaipaaman yksinpelikampanjan. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, saadaan tästäkin pelistä lisää tietoa viimeistään Tähtien sodan juhlapäivänä 4. toukokuuta.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Haluaisitko V2.fi:n ... The Elder Scrolls On... >

Keskustelut (5 viestiä)

nope2r2

01.02.2017 klo 19.56 5 tykkää tästä

Mitä EA oikein höpisee. Rogue One ei ole oma aikakautensa se sijoittuu samaan aikaan alkuperäisen trilogian kanssa.Force Awakens on taas oma aikakautensa mutta siinä oli vain pari oikeata taistelua mistä voisi työstää jotain materiaalia peleihin.
EA ja Dice kusivat niin pahasti sen edellisen Battlefrontin että on vaikea uskoa että uusi Battlefront olisi yhtään sen parempi.Tälläkin pelillä on vain noin 2 vuoden lyhyt kehityssaika mikä ei lupaa hyvää.EA hosuu taas tämän kiirellä valmiiksi jotta he voivat puskea sen ulos ennen tulevaa Episode 8.Näinhän se meni myös edellisen Battlefrontin kanssa.EA:n strategia on puskea halvalla tehtyjä paskoja lisenssi pelejä ulos samaan aikaan tulevien elokuvien kanssa ja toivoa että ne menisivät kaupaksi.

Enpä usko että se on tällä kertaa niin helppoa.Battlefront EA paskeen jälkeen ei taida Episode 8 hype auttaa.Ei tarvitse mennä kun heidän viralliselle foorumille niin huomaa että Dicella ja EA:lla ei ole mitään hajuakaan miten hyvä Star Wars peli tehdään.Kukaan heistä ei ole varmaan ikinä pelannut alkuperäisiä Battlefront pelejä tai mitään muitakaan Star Wars pelejä.Toivottavasti Disney ottaa EA:lta Star Wars lisensin pois ja antaa sen jollekkin muulle pelintekijälle.Sillä EA on täysin kyvytön tekemään mitään hyviä Star Wars pelejä.
lainaa
Jabba

01.02.2017 klo 20.59 1 tykkää tästä

Peppukipeyttä pikkulauantaina :)
lainaa
1-0

01.02.2017 klo 23.51 5 tykkää tästä

Pilkkuja ei käytetä ja pisteen jälkeen ei tule välilyöntiä.Tämä sen takia jotta saadaan joka virkkeen viimeinen ja seuraavan virkkeen ensimmäinen sana liimautumaan nätisti toisiinsa.Todella hienoa.Siihen ei eläin pysty.Pilkkujen pois jättämiseen en jaksa keksiä syytä mutta hienoa sekin.Merkittävä aloite ihmiskunnan historiassa.Taidetta.Niin joo hei jos on yksisanaisia huudahduksia niin saadaan hieno pitkä katkeamaton tekstipötkylä.Joo.Tänään.Mahtavaa.Eläköön.Hurraa.Hurraa.Hurraa.Eläköön.Eläköön.Eläköön.Siperia opettaa tai jos se ei opeta niin viimeistään internet opettaa.
lainaa
Allah

02.02.2017 klo 12.37 1 tykkää tästä

batlefont 1 (ykönnen) olli iha paskaa en ikin pelaa tolasta paskaaenää kakkone tulee ole iha paska kans
lainaa
voishvgioshgio

03.02.2017 klo 22.23

Nojooonkosiinäedesmitääneriajanjaksojakunkaikkientrilogienvälissäonehkäkolmekymmentävuotta. OtsikkoherättijotoiveenettävoisiehkäollaRevaninjanäidenmuidenteemojamuttaehkäsaataisiinCloneWarspiirrettymoodi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova