Tuorein sisältö

Ubisoftin ruotsalaisstudio kehittää uutta avoimen maailman Star Wars -peliä

13.01.2021 klo 21.00 | Luettu: 1880 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ubisoftin tiedotteen mukaan yhtiön ruotsalaisstudio Massive Entertainment kehittää uutta Star Wars -peliä. Projektista ei hiiskuttu juuri mitään, mutta kyseessä on tarinavetoinen avoimen maailman peli, joka sijoittuu tietenkin Star Wars -universumiin.

Massive Entertainment tunnetaan muun muassa Tom Clancy's The Division -pelien kehittäjänä. Tiedotteen mukaan studio on yksi pelialan kokeneimmista ja innovatiivisimmista yrityksistä, joka hyödyntää muun muassa Snowdrop-pelimoottoria.

Ubisoftin Yves Guillemot kommentoi Disneyn ja Lucasfilm Gamesin kanssa alkanutta yhteistyötä iloiseksi asiaksi, joka on pitkäaikaisen yhteistyön alku.

Lucasfilm ilmoitti eilen herättävänsä henkiin Lucasfilms Games -brändin, jonka alla julkaistaan jatkossa kaikki yhtiön pelit. Samalla päättyy EA:n yksinoikeus koskien Star Wars -pelejä. Lisätietoja tulevasta Star Wars -pelistä sekä Ubisoftin ja Lucasfilm Gamesin välisestä yhteistyöstä voit lukea täältä.

Muitakin Star Wars -aiheisia uutisia kuultiin, kun EA ilmoitti Star Wars Jedi: Fallen Orderin päivittyneen paremmaksi uuden sukupolven konsoleille. Päivityksen ansiosta peli on nyt optimoitu uuden sukupolven konsoleille eli PlayStation 5:lle ja Xbox Series -sarjan laitteille. Parannukset ja ominaisuudet vaihtelevat konsoleittain. Lisätietoja EA:n sivuilta.

V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi pikakilpailu: ... Razerin uudessa proj... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

13.01.2021 klo 22.52 2 tykkää tästä

Assassins Creed: Star Wars kelpaisi kyllä.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

14.01.2021 klo 09.46 1 tykkää tästä

Joni kirjoitti:
Assassins Creed: Star Wars kelpaisi kyllä.

Assassiinit muistuttaa kyllä aika paljon sithejä ja temppeliherrat jedejä, ainakin prequel-trilogian aikoihin. Moraalikin on suunnilleen sama.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova