Tuorein sisältö

Mies, joka on käyttänyt 4000 dollaria, koska hän rakastaa No Man's Skyta

14.03.2017 klo 16.55 | Luettu: 7088 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


No Man's Sky oli yksi viime vuoden isoimmista pelitarinoista. Paljon lupailtiin, lupauksia petettiin, peliä korjailtiin ja välillä pysyttiin kauan hiljaakin. Peli voitti viime viikolla innovaatiopalkinnon ja koska itsekin olin sen Star Trekmäiseen pioneeritunnelmaan ihastunut ainakin ensimmäiset 15 tuntia, en suorilta käsin tuomitse heitä, jotka ovat peliin hullaantuneet.

Yksi heistä on Polygoniin kirjoittava Blake Patterson, joka tunnustaa olevansa pelin fani. Sen lisäksi, että hän on pelannut peliä PS4:llä, miekkonen hankki myös uusinta huutoa olevan PC:n vain No Man's Skyta pelatakseen. Rahaa NMS-harrastukseen on kaikkiaan kulunut yli 4000 dollaria ja pelitunteja on takana 400. Summaan kuuluu myös monenlaisia NMS-oheistuotteita.

"I think No Man’s Sky is an astounding achievement, and I hope to prevent the curious from giving it a pass because of the #gamebro hate that I feel is a bit misguided. No Man’s Sky truly is an escape to another world. Countless other worlds, actually. It’s a singular experience that should not be missed.

For me, No Man’s Sky has been worth every penny — all 437,300 of them."


Koko tarina Polygonissa.V2.fi | Manu Pärssinen
< Housemarquen komea r... Ubisoftin bännivasar... >

Keskustelut (4 viestiä)

vsiphsdvhpi

14.03.2017 klo 17.31 4 tykkää tästä

Escapismia ne on paskatkin pelit kunhan on tarpeeksi sisältöä. Jokikisellä MMOlla on ne muutamat fanit jotka ovat upottaneet niihin tuhansia tunteja ja ihan naama pokkana sanovat että tämä on parasta ikinä

Ukko olis muuten saanut sympatiat mutta käyttää tollasta #vihaajat-meemiä niin sinne meni ne
lainaa
Liimaletti

14.03.2017 klo 18.44 5 tykkää tästä

vsiphsdvhpi kirjoitti:
Escapismia ne on paskatkin pelit kunhan on tarpeeksi sisältöä. Jokikisellä MMOlla on ne muutamat fanit jotka ovat upottaneet niihin tuhansia tunteja ja ihan naama pokkana sanovat että tämä on parasta ikinä

Ukko olis muuten saanut sympatiat mutta käyttää tollasta #vihaajat-meemiä niin sinne meni ne
Joo niinpä. Ihan sama itselleni, jos joku tykkää NMS:ta. Tykkäähän moni muistakin Early Access survival peleistä, niin miksi sitten ei NMS:tä, joka on myös käytönnöllisesti katsoen Early Access peli. Mutta sitä en kyllä sulata, että taas jälleen kerran NMS tilanne pistetään pelaajien piikkiin. Se on vähän kuin uhria syytettäisiin siitä, että joku murtautui asuntoon ja varasti kamat, koska asunnossa ei ollut varashälytintä. Joten eiköhän tämä heppu voi työntää tuon #gamebro taginsa hanuriinsa ja puolustelkoon yksinään epätoivoissaan tuhansien dollariensa menetystä keskeneräiseen peliin. Tuntuu enemänkin siltä, että ei vain voi myöntää, että peli ei ole ihan sitä mitä siltä halusi. Vähän kuin joku pyramidihuijauksen uhri.

Bit Techin lukeminen loppui siihen, kun joku niiden "toimittajista" teki artikkelin miten NMS:n tilanne oli pelaajien vika.

http://www.bit-tech.net/blog/gaming/2016/11/28/hello-game
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.03.2017 klo 21.19 1 tykkää tästä

Olihan tuo ihan kiva peli ainakin jonkin aikaa. Sitten joku vihu tuli ja ampui mun aluksen palasiksi niin lopetin. Olisi pitänyt pelata jollain tutkimusmatkailutilalla jossa ei alusta voida tuhota. Sen lisäksi jatkuva keräily kyllästytti nopeasti, etenkin kun aluksessa ei ollut polttoainetta ja tietenkin olin laskeutunut planeetalle jolla sitä ei ollut sitten missään. Lopulta piti murskata omia haaveita (komponentteja) ja saada niistä polttoainetta niin pääsi paremmalle planeetalle. Onneksi peli oli vain lainassa.
lainaa
Sirius

19.03.2017 klo 21.59

LateHuominen kirjoitti:
Onneksi peli oli vain lainassa.

Perinteisessä "lainassa"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova