Tuorein sisältö

Nyt on ehtaa Quake-menoa! Anarki leijuu ja räiskii samalla kertaa

31.03.2017 klo 17.00 | Luettu: 1696 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kaikkien räiskintäpelisarjojen isä, äiti ja veljenpoika Quake on tekemässä paluuta kovaa tahtia. Tekijät ovat antaneet esimakua Quake Champions -teoksestaan hahmoesittelyiden avulla.

Tuorein pätkä esittelee Anarkin, joka ottaa osaa ei niinkään kiivastempoiseen vaan pikemminkin äkkiväärään räiskintään leijuntalaudallaan. Transhumaani punkkari hyödyntää nopeuttaan ja lautaansa iskemällä varomattomien vihollistaistelijoiden kimppuun jokaisesta ilmansuunnasta.

Kyseessä on esittelysarjan kolmas rykäisy. Aiemmat hahmot videoineen ovat Nyx ja Scalebearer.

Mikäli Quaken sinkohipat kiinnostavat, tekijät hakevat pelimiehiä ja -naisia suljettuun betaan, joka aukeaa huhtikuun 6. päivä. Vapaaehtoiseksi tykinruuaksi voi ilmoittautua pelin kotisivuilla.


V2.fi | Markus Mesiä
< Dragon Questin sanka... Outcast: Second Cont... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kheetor

31.03.2017 klo 17.38

Tässä Overwatchia tankanneena pakko sanoa että visuaalisesti ruma ja tyylitajuton. Quakessa oli etenkin CTFn ja rakettihyppyjen kanssa paljon "sitä jotain" mikä nykyshootereista puuttuu, mutta tästä sitä ei trailerin perusteella vielä vaikuta löytyvän.
lainaa
Yazu

31.03.2017 klo 21.57 1 tykkää tästä

Oikeasti Wolfenstein 3d oli ensimmäinen 3d räiskintä peli. Doom aloitti räiskintäpeli boomin. Quakessa ensimmäinen kunnon moninpeli.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova