Tuorein sisältö

Kiinnostaako peliaiheiset kesäopinnot? Kajaanissa järjestetään Counter-Strike-kesäkurssi

03.04.2017 klo 19.00 | Luettu: 2863 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Mikäli kesän suunnitelmat ovat vielä avoinna, on yksi sangen validi vaihtoehto lähteä Kainuuseen. Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää nimittäin eSports-kesäkoulun yhteistyössä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kanssa.

12.6.-6.7.2017 järjestettävä Nordic eSports Academyn Bootcamp on AMK-tason opintojakso, jonka onnistuneesti suorittanut osallistuja palkitaan 10 opintopisteellä. Ohjelma kesäkoulussa muodostuu erilaisista luennoista, workshopeista, oheisharjoituksista sekä tietysti itse pelaamisesta ja siinä kehittymisestä.

Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta, minkä lisäksi tieto lisää lompakon tuskaa. Opintojakso kustantaa 150 euroa. Lisätietoa voi käydä lukaisemassa tapahtuman kotisivuilta.

Ensimmäisellä bootcampilla on keskiössä Counter-Strike: Global Offensive.

Bootcampille voi osallistua niin yksin kuin myös oman joukkueensa kanssa. Osallistujat pelaavat omilla koneilla. Leiri ja sen aikana tapahtuva opetus ja valmennus on jaettu viiteen eri osa-alueeseen: henkiseen valmennukseen, pelaajatestaukseen, fyysisiin harjoituksiin, e-urheiluun liittyvään liiketoimintaan sekä tietysti pelaamisen valmennukseen ja harjoituksiin.

Opintojakson jälkeisenä päivänä järjestetään kolmipäiväinen Counter-Strike: Global Offensive -turnaus. Tapahtuma on ”non-BYOC”-mallinen turnaus, joka tarkoittaa sitä, että pelaajalla ei tarvitse olla omaa pelikonetta mukana.

CSGO-turnauksen palkintopotti on 10 000 euroa, joka jakautuu seuraavasti:

1. sija: 6000e
2. sija: 2500e
3. sija: 1500e.

Joukkueita otetaan turnaukseen mukaan 16 kappaletta: 8 joukkuetta pääsee turnaukseen mukaan bootcampilla järjestettävien karsintojen kautta ja 8 joukkuetta kutsutaan erikseen mukaan. Kutsujoukkueisiin voi hakea paikkaa 4.– 28.4.2017 välisenä aikana.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kaksi Square Enixin ... Saints Rown tekijöid... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova