Tuorein sisältö

Team Liquid ja Lasse Urpalainen pronssille DOTA 2:n The International 2022 -turnauksessa

30.10.2022 klo 11.00 | Luettu: 3272 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


DOTA 2 The International 2022 -turnaus jatkui tänään varhain Suomen aikaa, kun vastakkain asettuivat Team Secret ja Team Liquid. Ottelu päättyi Team Secretin hyväksi 2-1. Team Liquid ja Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen jäi pronssille, kun taas Team Secret siirtyy kohti loppufinaalia, jossa vastassa odottaa Tundra Esports. Kolmas sija toi Team Liquidille lähes 1,7 miljoonan dollarin potin taskuun.

Team Secret vs. Team Liquid -ottelussa nähtiin useita jännittäviä käänteitä. Ensimmäisen erän vei Team Secret, kun taas toisen nappasi Team Liquid. Kolmannesta erästä käytiin kovaa taistoa, kunnes Secret pääsi niskan päälle ja sai napattua voiton.

Team Liquidin riveissä edustanut Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen on kertonut, että hän päättää uransa The International 2022 -turnaukseen. Liquipedia.net-sivuston mukaan Urpalainen on ansainnut uran aikana noin 4,8 miljoonaa dollaria. Hän on edustanut muun muassa Team Liquidin rivien lisäksi myös Chaos EC:ssä sekä Team Secretissä. Urpalainen jää historiaan yhtenä kaikkien aikojen DOTA 2 -pelaajista.

Team Secret vs. Tundra Esports -ottelu alkaa noin kello 11.00 Suomen aikaa. Lähetystä voi seurata Twitchistä sekä Yle Areenasta.V2.fi | Miia Lyyra
< Call of Duty: Modern... Ikea uhkasi haastaa ... >

Keskustelut (1 viestiä)

nörts

31.10.2022 klo 15.40

Olisin pelannut paremmin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova