Tuorein sisältö

Marvel-pomolta livahti väite Spider-Manin saapumisesta loppuvuonna

04.04.2017 klo 19.00 | Luettu: 1601 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Insomniac-studion kehittämä Spider-Man ilmestyy loppuvuodesta, kertoo Marvel. Samainen peli ei kuitenkaan ole ilmestymässä loppuvuodesta, kertoo studiopomo.

Tilanne sekavoitui Marvel-pomo Ryan Penagosin kerrottua asiasta livelähetyksessä, jonka sisältö taltioitiin Redditissä. Asia tuli suurena yllätyksenä, sillä pelin julkaisuaikataulua ei ole toistaiseksi kerrottu.

Insomniac ei jäänyt yllättävästä ulostulosta hiljaiseksi, sillä yhtiö ei myöntänyt asiaa Twitter-tilillään. Tekijätiimi totesi, ettei teoksen julkaisuikkunaa ole toistaiseksi vielä kerrottu.
Epämääräisyys ja salamyhkäisyys Spider-Man-pelin ympärillä ei kuitenkaan vähentynyt twiitin perusteella. Viestissä ei nimittäin kielletä loppuvuoden julkaisua, joten asia lienee yhä täysin mahdollinen.

Insomniacin kehittämä Spider-Man on PlayStation 4:n yksinoikeuspeli.

V2.fi | Markus Mesiä
< Overwatch pitää tiuk... Nimensä käytöstä rai... >

Keskustelut (1 viestiä)

hpisvdhipvs

04.04.2017 klo 19.47 6 tykkää tästä

Onhan se sen verran valmiin näköinen ja Sonyn tuntien ei todellakaan haluta ylenmäärin pidetä pöytälaatikossa odottelemassa. Se sitten taas että ilmestyykö marraskuussa vai helmikuussa niin ei ole paskankaan väliä

Se tässä pikapuoliin olis kiva tietää minkälaiset vastukset löytyy. Onko Marvel kuitenkin rajoittanut että saa olla vain kaksi pahista kun loput säästetään jatko-osiin vai onko Insomniac saanut juhlia ja ottaa vaikka kaikki mukaan Hämis-simulaattoriin. Nimittäin hämiksenä heiluminen Manhattanilla on sinänsä ihan hauskaa, mutta jos sinne saataisiin vielä oikealla tavalla tehdyt Menninkäiset, Mustekalat, Venomit, Hiekkamiehet, Kravenit ja Mysteriot niin sitten oltaisiin oikeasti jännän äärellä. Spiderman kakkosessa (ja kolmosessa) suurin ongelma oli että ei ne pahikset oikeasti vaikuttaneet mitenkään uhkaavan kaupunkia. Mustekala oli pieni tyhmä hämiksen perässä kävelevä lerppu joka hakattiin minipelinä. Jos saataisiin oikeasti Shocker joka räjäyttelee autoja ja Sarvikuono joka heittelee jalankulkijoita pitkin seiniä
lainaa

Kirjoita kommentti


418


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova