Tuorein sisältö

Star Wars Battlefront 2:n vuotanut mainos paljastaa yksinpeliä, hahmoja ja maisemia

12.04.2017 klo 13.11 | Luettu: 5014 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Star Wars Battlefront 2:n pieni mainospätkä oli löytänyt tiensä verkkoon ennen virallista julkistusta, uutisoi mm. Eurogamer.

Siitä paljastui jo nyt, että pelissä on mukana kaikki kolme Star Wars -trilogiaa, hahmoja siis Yodasta Darth Mauliin ja Kylo Reniin. Ainakin Hothilla taas taistellaan. Yksinpeli kertoo "sotilaan kertomattoman tarinan", ilmeisesti Imperiumin puolelta. Toivottuja avaruustaisteluita vaikuttaisi myös olevan mukana.

Lisää kuullaan myöhemmin Orlandon Star Wars Celebration -tapahtumasta.


bf2 from TheSpicinberg on Vimeo.Päivitys:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Uncharted-maisemiin ... Gran Turismo Sport p... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

ewav

12.04.2017 klo 17.23 1 tykkää tästä

Trailerin lopetus kertoo kyllä kaiken,Pre order to get Star Wars the last jedi heroes.Taas kerran EA yrittää puskea peliä kiirellä ulos ennen Episode 8.Tuo edellinen Battlefront oli sellainen mitään sanomaton sisältö köyhä lisenssi rahastus joka ei kyllä vakuuttanut ollenkaan.EA saa kyllä tehdä paljon töitä että tämä peli ei kuole julkaisun jälkeen samalla tavalla kun tuo edellinen Battlefront.Hieno CDI traileri ja parin tunnin yksinpelikampanja ei kyllä ihan riitä jos kaikki muu sisältö lukitaan taas 50e kausikortin taakse.
lainaa
nbidpbfjdbpdfh

12.04.2017 klo 17.35

Kaikki kolme trilogiaa. Eli ysistäkin saadaan jotain? Siinä varmaan tapetaan Lando, Chewie ja C3POkin pois niin päästään vanhasta taakasta eroon
lainaa
bfsovighosg

12.04.2017 klo 18.44

oli niin paska video että poistivatkin vielä
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova