Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Huutokaupan metsästäjissä 50 000 dollarin arvoinen aarrevarasto retropelejä

15.04.2017 klo 21.15 | Luettu: 3517 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Storage Wars, eli Huutokaupan metsästäjät aloitti muutama päivä sitten uusimman kautensa Yhdysvalloissa ja ensimmäisessä jaksossa oli myös paljon nähtävää pelikansalle, kertoo Kotaku.

Kyllä, tiedämme että iso osa näistä tosi-tv-ohjelmista on lavastettuja, mutta ohjelman mukaan Rene Nezhoda maksoi 1500 dollaria varastosta, josta ensivilkaisulla näkyi Vectrex-pelikonsoli sekä vanha Atarin kotitietokone. Ohjelmassa näytettiin, että varastossa olisi ollut 3-400 laatikollista pelitavaraa, enimmäkseen 1980- ja 1990-luvuilta, kaikkea Game & Watcheista Turbografxiin ja NES-harvinaisuuksista Atari Jaguar-tavaraan. Pelejä arvioimaan Rene oli tuonut Phillip “Fluffy Gamer” Bradenin, jolla on klassikkopelejä käsittelevä Youtube-kanava. Yhdessä he arvioivat kasan noin 50 000 dollarin arvoiseksi.

Vaikka tv-ohjelmassa olisi liioiteltu sekä varaston sisältöä että sen arvoa, on Renen omistamaan kauppaan ilmestynyt roppakaupalla retropelejä, joista osa nähtiin tv-showssakin. Omalla Youtube-kanavallaan mies listaa niitä ja ensimmäisessä videossa hän vakuuttaa, että tämä löytö oli totta.

Esittely, jossa nähdään iso osa vanhemmista peleistäOsa 2: Sega Master SystemOsa 3: Sega Genesis (Megadrive)Osa 4: Nintendo NESOsa 5 : Turbografx 16 (PC-Engine)Osa 6 : SNESOsa 7 : Atari JaguarOsa 8 : Game & WatchOsa 9 : Nintendo 64Lisää osia on varmasti vielä tulossa....

V2.fi | Manu Pärssinen
< Black Ops 2:n paluu ... Fallout-fanipuku oli... >

Keskustelut (1 viestiä)

Lfkalandjdksna

16.04.2017 klo 23.56 5 tykkää tästä

"3-400 laatikollista"
Luulis että olis osannu tarkemminkin määritellä... Edes sadan laatikon tarkkuudella.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova