Tuorein sisältö

Fallout-fanipuku oli koitua kohtaloksi: cosplaypuku toi paikalle kahdeksan raskaasti aseistettua poliisia

16.04.2017 klo 11.00 | Luettu: 9208 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Liian pitkälle viedyn cosplayn vaarallisuus nähtiin kuluvalla viikolla Kanadassa. Turhankin hyvin naamioituneen fanin puvustus veti paikalle kahdeksan kiväärein varustautunutta poliisia.

Ongelmaksi muodostui viimeaikaisten terrori-iskujen huolestuttamat kansalaiset, joiden sivistys ei kattanut Fallout-pelisarjan hahmoa. Kaasunaamari, kypärä, panssari, luotiliivi sekä New Republic of California -lippu olivat sen verran pelottava ilmestys, että poliisien tiistainen iltapäivä sai kiireisen hälytyksen.

Paikallinen poliisilaitos RCMP sai mieheen nopeasti yhteyden. Fallout-pukuun sonnustautunut mies pidätettiin hetkellisesti ennen vapautuspäätöstä. Kanadalaisen uutistoimiston kuvista käy selville, että poliisitkin osasivat ottaa asian lopulta huumorilla.

Poliisilaitoksen johtaja Shawn Graham kommentoi asiaa CBC Newsille.

”Uskomme kaiken olevan totta kunnes toisin todistetaan. Oli lopulta huojentavaa huomata, että kyseessä ei ollutkaan pommi tai rikollinen aie, vaan ainoastaan joku puvussaan.”

”Cosplaylle on aikansa ja paikkansa. Keskustan alueella kulkeminen ei kuitenkaan liene paras mahdollinen paikka toiminnalle.”


V2.fi | Markus Mesiä
< Yön kevyt peliaihein... Tuttu näyttelijäkaks... >

Keskustelut (2 viestiä)

phisvhis

16.04.2017 klo 14.31 6 tykkää tästä

Jännä. Kun miettii sitä että pelin mukaan tulevaisuudessa me kaikki kuljemme tuollaisissa. Edistyksellisyyttä rajoitetaan?
lainaa
Peliveteraani

18.04.2017 klo 12.51

Kanadassa kun ollaan, tämä ei päätynyt murhenäytelmään. Mitenköhän olisi käynyt sen eteläisessä naapurimaassa?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova