Tuorein sisältö

Syksy on Star Warsin sota-aikaa - Battlefront 2 sai julkaisuajankohdan ja trailerin

16.04.2017 klo 17.00 | Luettu: 4111 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Pääsiäisenä vietetyssä Star Wars Celebration -tapahtumassa saatiin VIII: The Last Jedi -leffan sekä Rebels-animaatiosarjan trailereiden lisäksi myös peli-infoa. Star Wars: Battlefront 2 sai viimein virallisen trailerinsa, minkä lisäksi peli sain julkaisupäivämäärän.

Tähtien sodan taisteluihin päästään mukaan marraskuun 17. päivä. Tuetut alustat ovat PlayStation 4, Xbox One sekä PC:n Origin-palvelu.

Malttamattomimmat fanit voivat halutessaan hankkia Elite Trooper Deluxe Editionin, jonka avulla peliin pääsee mukaan jo marraskuun 14. päivä. Lisäksi EA Accessin Play First Trial -palvelu sekä Origin Access päästävät rintamalle jo marraskuun 9. päivä.

Pelin yksinpelikampanja esittelee kuudennen ja seitsemmän epidosin välisen ajanjakson. Pelaajan ohjastama hahmo on Imperiumin eliittisotilas, jonka taistelurupeama toisen Kuolontähden tuhoutumisen ja Force Awakens -elokuvan alun välillä kestää noin 30 vuotta.

Moninpelissä on mukana kaikkien kolmen elokuvatrilogian aikakaudet. Taisteluissa ovat mukana ainakin siis Darth Maulin, Luke Skywalkerin sekä Reyn kaltaiset hahmot.


V2.fi | Markus Mesiä
< Tuttu näyttelijäkaks... Pääsiäisen kevyt pel... >

Keskustelut (4 viestiä)

Naboo

16.04.2017 klo 17.04 3 tykkää tästä

On tämä kyllä nerokasta kuinka nämä uudetkin Star Wars -pelit on pitänyt nimetä Battlefronteiksi. Eikö olisi jotain muuta voinut keksiä? :D
lainaa
phisvdphivs

16.04.2017 klo 17.41 2 tykkää tästä

Ei koska hehän halusivat ratsastaa vanhalla ja onhan tämä enemmän Battlefront kuin esim KOTOR, Power Battles tai Master of Teras Kasi

Tuo kampanja vois kyl ol ihan mielenkiintoinen jos nyt saavat yhden kaanonin puitteissa kerrottua että mitä tapahtui sen toisen ja sen kolmannen kuolontähden välillä
lainaa
eki

16.04.2017 klo 18.42 6 tykkää tästä

Ne on nimetty Battlefronteiksi koska EA haluaa rahastaa vanhan sarjan maineella.Se vähä mitä tästäkin pelistä on mainittu niin näyttää siltä että se on pelkkä EA Battlefront versio 1,5.Joo siitä löytyy kaikki eri aikakaudet ja yksinpelikampanja mutta monet edellisen pelin ongelmat on jätetty korjaamatta.Maksimi pelaaja määrä on edelleen vain 40 mikä on aivan liian vähän.Avaruustaisteluissa se on tiputettu vieläkin alemmas säälittävään 24 pelaajaan.Sitä ohjaako botit loppuja aluksia ja onko pelaajilla mahdollisuus laskeutua noihin capital luokan aluksiin ei ole kerrottu.Huhujen mukaan ajoneuvot eivät ole vieläkään vapaasti poimittavia vaan ne on suljettu jonkun typerän resurssi järjestelmän taakse missä niiden käyttö pitää ansaita.Tälläinen lähestymistapa turhauttaa varsinkin uudet ja kokemattomat pelaajat.Mitä tulee taas yksinpeli vaihtoehtoihin niin kampajan lisäksi joku co oppi on mukana mutta onko kaikki sisältö pelattavissa myös bottejen kanssa ja mitä nuo yksinpeli vaihtoehdot on ei ole kerrottu.

Itse en luota ollenkaan EA:n ja Dicen kykyyn tehdä hyvää Battlefront peliä tai Star Wars peliä ylipäätänsä.Se edellinen peli oli täyttä paskaa ja taas kerran tälläinen salailupolitikkaa ei herätä pahemmin luottamusta.Se jo että EA yrittää puskea tämän ulos kuukausi ennen Last Jedi julkaisua ulos herättää vahvat epäilykset toisesta paskasta lisenssi pelistä.Tuo pelin trailerin ei ollut mikään ihmeellinen vaikka Dice sitä ennakkoon niin paljon hypetti.Pelikuvaa ei vaan jostain syystä haluta näyttää vaikka julkaisuun on vain 6 kuukautta aikaa eli peli on jo melkein valmis.Veikkaan että EA tahallaan vitkuttaa viimeiseen asti pelinkuvan julkaisua jotta taarpeeksi moni on ehtinyt ennakkotilata ennenkuin pelin ongelmat ja puutteet paljastuvat.Näinhän se meni kaksi vuotta sitten ekan Battlefrontin kanssa.



lainaa
asdasdasd

17.04.2017 klo 14.16 1 tykkää tästä

Noh ovatpahan ainakin kuunnelleet edes jotain palautetta. Yksinpelikampanjassa muuten pelataan useilla hahmoilla eikä pelkästään tuolla imperiumin eliittisotilalla, luultavasti samalla lailla kuten viimeisimmässä Battlefieldissä.

Noi 40:n pelaajan maataistelut ja 24:n avaruustappelut viittaisivat taas siihen että P2P-systeemillä jatketaan. Ilmeisesti dedicated serverit ovat nykypäivänä liikaa vaadittu...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova