Tuorein sisältö

Star Wars -räiskinnän traileri vilauttaa kampanjan antia

20.10.2017 klo 11.00 | Luettu: 3616 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Tähtien sota on loppuvuodesta ihmisten huulilla, sillä markkinoille työnnettään uuden VIII: The Last Jedi -elokuvan ohella myös peliräiskintää. Star Wars: Battlefront 2 räiskii konsoleilla ja PC:llä marraskuussa.

Vaikka peli on viime aikoina ollut esillä lähinnä sen moninpelin betan vuoksi, tarjoaa paketti myös yksinpelaajille sisältöä. Tulevasta imperiallista katsantokantaa tarjoavasta kampanjasta julkaistiin tuore traileri, joka valottaa tulevan toiminnan antia.

Kyseessä ei suinkaan ole kampanjan ensivilaus, sillä itsensä keisari Palpatinen tähdittämää traileria saatiin ihastella jo marraskuun lopussa.

Star Wars: Battlefront 2 julkaistaan marraskuun 17. päivä.


V2.fi | Markus Mesiä
< Räiskintäklassikko M... Dawn of Warin sota e... >

Keskustelut (3 viestiä)

Liimaletti

20.10.2017 klo 14.41

Pystyykö yksinpelikampanjassakin etenemään vain avaamalla loottilaatikoita?
lainaa
nbnk

20.10.2017 klo 17.38

Loottilaatikot ovat läsnä myös yksinpelissä.Pienenmässä roolissa tosin verrattuna moninpeliin.Yksinpelikampajan suurin ongelma tulee olemaan sen lyhyys.Tekijät ovat sanoneet että vaikeustasosta riippuen sen pelaa läpi noin 5-7h tunnissa.Aika vähän on siihen sitten panostettu.Pelihän sijoittuu Return of Jedi ja Force Awakensin väliin.Siinä on 30 vuoden väli josta olisi ihan varmasti saanut revittyä paljon enenmän materiaalia pitempään kampanjaan.

lainaa
wnvprbpi

20.10.2017 klo 23.12

Pah, kahden ekan battlefrontin kampanjat kesti siinä pari tuntia ja ne oli perusmatseja joiden alussa oli tekstilaatikko. Kliseisesti sanottuna ei kukaan pelaa Battlefrontia kampanjan takia koska koko peli perustuu isoihin ei-skriptattuihin karttoihin. Tulee mieleen Hardline jossa yritettiin Battlefieldin eeppinen taistelu muuttaa tarinavetoiseksi leffaksi ja paskaahan siitä tuli.

Kunnon bottimatsit, galactic conquestit ja command postit toki ovat äärimmäisen tervetulleita myös uusiin Battlefronteihin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova