Tuorein sisältö

Far Cry 5 lentää yläilmoihin, kaahaa muskeliautolla ja viilettää moottoriveneellä

26.05.2017 klo 21.00 | Luettu: 4806 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Far Cry 5 ei tyydy taistelemaan aiempien osien tavoin ainoastaan maalla ja meressä, sillä ensi vuonna ilmestyvä osa istuttaa pelaajan lentokoneen puikkoihin.

Amerikan äärioikeistolaiset eivät toki häviä taistoaan pelkästään taivasalla, joten pelaajalla on tarjolla muitakin aihepiiriin sopivia vempaimia. Mukana on niin muskeliautoja, rekkoja, veneitä kuin koulutettavia villipetojakin.

Montanassa vaivaa aiheuttavan kultin perään syöksytään helmikuun 27. päivä. Tuetut alustat ovat PC:n, PlayStation 4:n ja Xbox Onen ohella myös konsoleiden parannetut versiot Scorpio ja PS4 Pro. PlayStation-versioiden ostajat saavat paketin kylkiäisenä yksinoikeussisältöä.

Julkistustrailerin lisäksi on julkaistu kolme esittelyvideota pelin keskeisimmistä hahmoista.
V2.fi | Markus Mesiä
< Päivitys poisti hämm... Magikarp loikkii ja ... >

Keskustelut (9 viestiä)

Hihheli

26.05.2017 klo 23.58 6 tykkää tästä

"Amerikan äärioikestolaiset eivät toki häviä taistoaan pelkästään taivasalla..."

Enpä kyllä nähnyt trailerilla kuulapäitä pilottitakeissa, en leijonakoruja, en suorissa rivissä marssivia vaaleita arjalaisia, rasistisia mikroaggressioita, eikä tässä oikein tuulahtanut 30-luvun natsi-Saksakaan... Eli onkohan kyseessä ihan toimittajan omat voimafantasiat Amerikan äärioikeistolaisista?

Epäilen itse kuitenkin että pahikset ovat äärivasemmistolaisia äiti maa -kommunisteja. Katsokaa vaikka tuon yhden pahiksen hippiretkumaista habitusta. Sattumaa? Tuskin.
lainaa
JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

27.05.2017 klo 00.33

Tulee mieleen True Detectiven eka kausi tuosta traikusta.
lainaa
cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

27.05.2017 klo 01.52 5 tykkää tästä

"Amerikan äärioikestolaiset eivät toki häviä taistoaan pelkästään taivasalla" Mitkä "äärioikeistolaiset"? Pelin omilla kotisivuilla ei mainita sanallakaan mistään äärioikeistolaisista, vaan tuomiopäivän kultista, fanaatikoista. Kaikki muu on toimittajan omaa värikynää ja toiveajattelua.
Toivottavasti et kirjoita yhtäkään pidempää artikkelia, kun et pysty näköjään pitämään omia mielipiteitäsi poissa edes näinkään lyhyestä uutisoinnista.

Sitäpaitsi, tuosta asetelmasta tulee ensimmäisenä mieleen Jonestown. Tosin reippaasti laajempana, luonnollisesti. Mututuntumalla ja sopivan pessimistisesti totean, että pelihän itsessään tulee olemaan sitä ehtaa far cryta. Tuhoa pesäkkeitä, kiipeä radiotorneihin ja muuta tuttua ja turvallista.

PS: Jim Jones, jonestownin "johtaja" ihaili neuvostoliittoa.
lainaa
Makefobia

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.05.2015

27.05.2017 klo 13.11 2 tykkää tästä

@Hihheli:

Uutinen on kirjoitettu trailerin sekä lehdistötiedotteen pohjalta. "Äärioikeistolainen" on toki käsitteenä vahva ja herkästi natseihin menevä, mutta se ei ole sen ainoa tarkoitus. Pelin vihollisjoukot ovat konservatiivista ja uskonnollista väkeä, eikä Montanan historiallinen painottuminen puoluekartalla oikealla sijatsevaan republikaanien puolueeseen ainakaan vähennä asiaa. Täten näen kuvauksen olevan ihan kohdallaan. Loppuun vielä klassinen "mutku noiki" -perustelu, eli tuota äärioikestolaiskuvausta on käytetty pelin tarinan suhteen myös esimerkiksi Eurogamerin (https://tinyurl.com/ycf3n4as) toimesta.

Kiitos palautteesta.

-Markus
lainaa
Yazu

27.05.2017 klo 14.46 3 tykkää tästä

Bannivasara heilu hyvin muutaman kommentin kohdalla :D
lainaa
Hihheli

27.05.2017 klo 15.25

"Set in fictional Hope County, Montana, the player takes on the role of a sheriff's deputy who has come to arrest a radical preacher known as Joseph Seed. Joseph believes he has been chosen to protect the people of Hope County from an "inevitable collapse" and has styled himself as the preacher of a congregation called Eden's Gate with a mission to lead the people to salvation. In reality, Eden's Gate is a militaristic doomsday cult that has used both coercion and violence to bring the residents of Hope County into its ranks, as well as to keep the other residents from contacting the federal government to help. "

>radical pearcher
>doomsday cult

Sellaset psykoosit tällä kertaa.


Ps. Ei kai Ubisoft ole niin tyhmä että menettäisi tarkoituksella puolet pelin myynnistä amerikassa?
lainaa
nvriwohgfhr

27.05.2017 klo 17.51

Hihheli kirjoitti:
Ps. Ei kai Ubisoft ole niin tyhmä että menettäisi tarkoituksella puolet pelin myynnistä amerikassa?


Tuohan on vain voimafantasia niille jenkkilän junttinationalistipiireille. Ovat päässeet vahvan pahiksen asemaan ja luoneet hienon yhteiskunnan. Siinä sitä voi pelatessa ihastella ja sitten vain kääntää sen niin että pelin sankari on vieläkin oikeamielisempi tai sitten vain räiskiä menemään.

Natsit pitävät enemmän alkuperäisestä CoDista kuin että sitä ei olisi ollenkaan. Eikä joku Assassin's Creedkään täysin positiivisessa valossa esittänyt Italiaa tai Jenkkilää mutta kyllä niilläkin kohdemaissa ylpeillään kun on päästy peliin asti.

GTA on pohjimmiltaan melko "rikos ei kannata" asenteinen peli, mutta rikoshan on juuri se mikä viihdyttää ja kannattaa
lainaa
Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

29.05.2017 klo 08.11 1 tykkää tästä

Hihheli kirjoitti:
"Amerikan äärioikestolaiset eivät toki häviä taistoaan pelkästään taivasalla..."

Enpä kyllä nähnyt trailerilla kuulapäitä pilottitakeissa, en leijonakoruja

En kyllä usk0 että Amerikan ääri0ikeist0laisilla 0n leij0nak0ruja
lainaa
ohno

29.05.2017 klo 11.00

Far Cry on kyllä sarjana aika kulunutta paskaa, mutta voisin ostaa tämän ihan vain sen tuoman internet-viihteen vuoksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova