Tuorein sisältö

Tekken 7:n liian korkea resoluutio aiheutti harmaita hiuksia e-sports-turnauksessa

28.05.2017 klo 14.00 | Luettu: 4931 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Tappion nieleminen taistelupelissä on kova pala monelle pelaajalle, joten iltamissa monesti kuullaan erilaisia selityksiä pärjäämättömyyden syyksi. Tilanne on tuoreimpien tietojen mukaan sama myös virallisissa turnauksissa.

Tuorein ja sitäkin eriskummallisempi tilanne nähtiin Combo Breaker 2017 -tapahtumassa. Tekken 7:n Kazuyalla pelaava KoDee hämmästytti yleisöä siirtymällä PlayStation 4:n valikkoon välittömästi yksipuolisen selkäsaunan jälkeen. Valikkoruljanssin taustalla oli pelin liian korkean resoluution tarkastaminen.



Yleisen joskin vahvistamattoman uskomuksen mukaan Tekken 7 pyörii paremmin 720p-asetuksilla kuin 900p- saati 1080p-lukemilla. Harmillisesti säätäminen ei kuitenkaan auttanut, sillä KoDee sai Tanukanan Xiaoyulta kuokkaansa lukemin 3-1.



KoDee totesi myöhemmin Twitterissä, että ”vähintään 5 ihmistä on valittanut tästä puhutusta lagista”. Samalla hän kuitenkin kielsi Kotakun alkuperäisuutisen yhteyteen olevansa itse sitä mieltä. Useat Twitter-kommentoijat ovat kaikesta huolimatta tuumanneet siirtymän olleen niin nopeaa, ettei sen tarkoitusperästä voinut jäädä epäselvyyttä.



V2.fi | Markus Mesiä
< LEGO-maailma saa iki... Crash Bandicoot 3: W... >

Keskustelut (1 viestiä)

v2pisteffi

29.05.2017 klo 00.51 2 tykkää tästä

pelaaja vaihtoi näytön asetuksia toivoen sen auttavan pelisuoritusta, kertoo hämeen sanomat. toimittaja hannu karpoa ei tavoitettu kommentoimaan asiaa, mutta mauno koivisto kuoli siitä riippumattomista syistä. uutistoimisto itaratasselin mukaan mikään ei viittaa siihen, että he olisivat asiasta uutisoineet, kertoo nimetön lähde, jolla ei syyttäjänviraston lausunnoista ole sen suurempaa huolta, johtuen kielitaidottomuudesta, kertoo internet
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova