Tuorein sisältö

E-formulakuski huijasi pelissä - sai rangaistuksen oikealta kisatiimiltään

27.05.2020 klo 17.34 | Luettu: 1058 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kilpa-ajajat ovat monien muiden urheilijoiden tavoin siirtyneet korona-aikana virtuaalikisailun pariin ja siitä on syntynyt myös lieveilmiöitä. Eurogamer kertoo, että Audin tiimissä Formula E:llä kisaileva Daniel Abt otti viime viikonloppuna osaa Race at Home Challenge -esports-sarjaan.

Tai paremminkin ei ottanut, sillä Abt oli palkannut tilalleen simulaattorikuski Lorenz Hoerzingin. Videokuvassa Hoerzing oli sopivasti laitteiston takana piilossa, mikä aiheutti epäilyksiä, varsinkin kun Abtin puhelimeenkaan ei saatu yhteyttä kilpakumppaneiden toimesta ja mies käyttäytyi radalla aikaisemmista kisoista poiketen huomattavasti voitonhimoisempana. Asioiden laita paljastuikin varsin nopeasti.

Kisatulos tietenkin hylättiin, molemmat osapuolet bannattiin tulevista Race at Home -kisoista ja päälle lätkäistiin vielä 10 000 euron sakot per naama. Asia ei jäänyt kuitenkaan siihen. Abtin "oikea" kisatiimi Audi pisti miehen jäähylle välittömästi kaikesta toiminnasta, kertoen, että rehellisyys ja sääntöjen nooudattaminen on Audille tärkeää. Abt on pyytänyt tekemisiään anteeksi.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Myös Epic Games Stor... Vin Diesel ja kumppa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova