Tuorein sisältö

Square Enix antoi monoa Final Fantasy VII Remake -tekijätiimille

29.05.2017 klo 21.00 | Luettu: 5659 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Final Fantasy VII Remakea on odotettu sen vuonna 2015 tapahtuneen E3-julkistuksen jälkeen kuin kuuta nousevaa. Nyt klassikkoteoksen uusioversion kehityksestä kuuluu kuitenkin mollivoittoisia uutisia.

Square Enix on Kotakun mukaan näyttänyt projektin toisena vetäjänä toimineelle CyberConnect2:lle ovea. Kehitysvastuun ottanut Naoki Hamaguchi kertoo syyksi laadulliset ja aikataululliset perusteet.

”Olen ottanut vastuulleni Final Fantasy VII Remaken kehitysvastuun. Olemme tähän asti saaneet ulkoista apua, mutta tästä lähtien aiomme kehityksen ja laadun vuoksi siirtyä talon sisäiseen kehitystyöhön. Yhtiö haluaa päätöksellään kontrolloida laatua sekä aikataulua.”

Hamaguchi totesi Mobius Final Fantasy -streamin yhteydessä, että kyseessä on ”herkkä aihe”. Päätöksen tarkkaa syytä ei ole siis annettu, mutta yhteistyössä on ollut skismaa jo aiemmin. Square Enixin tuottaja Yoshinori Kitase sekä Final Fantasy VII Remaken vetovastuun ottanut Tetsuya Nomura harmittelivat pelin trailerin tyyliä Famitsun haastattelussa. Se ei ollut kaksikon mukaan laisinkaan Square Enixin tyylinen.

Uusioversion fanien ei kannata pidätellä hengitystään ennakkotilausten kanssa, sillä teos on tuoreimpien tietojen mukaan tulossa seuraavan kolmen vuoden sisällä. Tällä vuosikymmenellä siis tuskin vielä päästään kokemaan klassikkoa uudestaan.

V2.fi | Markus Mesiä
< V2.fi testasi: Steel... Nintendo tehostaa Sw... >

Keskustelut (3 viestiä)

lerssi-erkkii

29.05.2017 klo 21.57 1 tykkää tästä

Hyvä vain. Turha pitää jotain pilipali jrpg kehittäjiä mukana. Tässä on niin iso potti kyseessä että sitä ei kannata kusta. Jos Square Enix mokaa FFVII niin firmalle tulee kylmät oltavat.
lainaa
kahvi

29.05.2017 klo 22.08 1 tykkää tästä

Katotaan vaan niin pinnalle pulpahtaa samanlainen pökäle kuin Lightning- saaga yhtä paskalla taistelusysteemillä.
Square ei ole onnistunut luomaan ainuttakaan hyvää FF- peliä sen jälkeen kun Enix astui kuvioihin.
lainaa
sbhiosgeph

29.05.2017 klo 22.11

Kylmät oltavat niillä olis ollut jo pitkään mutta fanit kerta toisensa jälkeen jonottavat sitä FFXIII-III Episode XVI:tä vaikka edellinenkin osa oli heidän mielestään maailman paskin peli.

Sitä paitsi VII on sellainen merkkiteos ettei remake kuitenkaan aiheuta samoja värinöitä, varsinkin kun peliä on kuitenkin runsaasti muutettu. Joku tykkää mutta toinen vetää herneen nenään kun peliä on muutettu ja joku toinen vetää herneen nenään koska 97 vuoden peli ei vaan enää nykyään toimi

Toki jos tämä floppaa niin voi olla viimeinen niitti joka puskee firman samaan pachinko-mobiili-kisaan kuin Konami
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova