Tuorein sisältö

V2.fi testasi: Steelseries Qck Prism - deluxe-hiirimatto

29.05.2017 klo 17.14 | Luettu: 3714 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kuinka pitkälle välineurheilussa voi mennä ja missä vaiheessa alkaa itse epäillä sitä, onko menestyksen syy tai menestymättömyyden vika itsessä vai laitteistossa? Maksaisitko 75 euroa hiirimatosta? Entä jos siinä on pelitilanteisiin reagoivat valot? Entä jos hiirimattosi vie koneestasi yhden USB-paikan?

SteelSeries Qck Prism on kaikkea tätä - lähes kahdeksankymppiä maksava hiirimatto, joka pitää kytkeä USB-liitäntään. Se tekee kuitenkin sen, mihin se on tarkoitettukin. Tukevan ja laadukkaan valoalustan päälle sujautettava matto toimii oikein hyvin hiiren alustana molemmin päin - toinen puoli on kangasta ja toinen muovia. Ja toki ne valotkin saa sammutettua, tai napattua piuhan irti.


Miksi ne valot sitten tarvitaan? Ajatuksena on, että niiden perusteella - GameSense-toiminnon avustamana - pelaaja voi sivusilmällä tarkkailla esimerkiksi hiirimaton valojen ilmentämää pelihahmon energian määrää tai varoituksia ammusten loppumisesta. Eri valotoiminnoille on maton reunolla 12 määriteltävää aluetta. Itse tuijotan kyllä sen verran tiiviisti ruutua pelatessani, ettei hiiren suuntaan tule useinkaan vilkuiltua. Treenaamalla siihen voisi tottua, mutta onko ratkaisu sittenkään parempi kuin ihan vain ruudun katseleminen? Enpä tiedä.

Onko pro-pelaaja pro-pelaaja, ellei ole näppistä, hiirtä, hiirimattoa sekä kuulokkeita, jotka kaikki hehkuvat samoissa RGB-ledien väreissä? Todennäköisesti on, mutta ehkä tässä on hyvä lahjavinkki ylioppilaaksi valmistuvalle esports-fanaatikolle, jolta nuo kaikki muut löytyvät, mutta loimottavaa hiirulaisen alustaa ei vielä ole.

Lisätietoa: SteelSeries
Hintaluokka: 75 euroaV2.fi | Manu Pärssinen
< Hitman jatkanee hiip... Square Enix antoi mo... >

Keskustelut (2 viestiä)

DoomiPlasteri

30.05.2017 klo 13.49

Eikö joku jo voisi tehdä hiirimattoa taipuisasta oled paneelista, johon saisi ihan itse vaihtaa taustakuvan ja/tai näkisi kaikenmaan inffoa koneen tilasta, lämmöt yms. Tai vaikkapa sitten sen doomin pyörimään.

Täällä ostaja, jos doomi onnistuu.
lainaa
oihewvshiowg

30.05.2017 klo 20.30

Just joku päivä tämmöistä juttua lukiessa ajattelin että onko noilla kilpafirmoilla mitään laiterajoituksia? Autourheilussa, lätkässä ja melkein kaikessa urheilussa on hyvin tarkat speksit varusteista.

Löytyykö jostain amatöörien sarja jossa ainoa sallittu välineistö on vanha harmaa pallohiiri ja siihen sopiva pölyinen naksunäppäimistö?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova