Tuorein sisältö

E3: Beyond Good & Evil 2, Skull & Bones, Far Cry 5... Tässä sanattomaksi vetänyt Ubisoftin E3-tilaisuus pähkinänkuoressa

13.06.2017 klo 00.18 | Luettu: 4430 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Ubisoftin E3-esitykset ovat vuodesta toiseen messujen kohokohtia, joten vuoden 2017 osalta odotukset olivat katossa. Tässä uutisessa on koottuna Ubisoftin tilaisuuden kohokohdat.

Ranskalaisyhtiö avasi esityksen jo pitkään vuotojen ja huhujen kohteena olleella Mario + Rabbids: Kingdom Battlella. Peliä saapui esittelemään Nintendon puolelta itsensä Shigeru Miyamoto. Suunnittelijalegenda painotti yhteistyöprojektin lähtöasetelmaa, jossa pelin piti olla sellainen Mario-teos jota ei ole koskaan aiemmin tehty. Teos ilmestyy Switchille elokuun 29. päivä.

Vinksahtaneen huumorijulkaisun jälkeen siirryttiin tyystin toisenlaisiin tunnelmiin. Vuoro annettiin Assassin's Creed: Originsille, josta Ubisoft on ollut eilistä Microsoft-esitystä lukuun ottamatta hyvinkin vaitonainen. Nyt teoksesta saatiin elokuvamaista fiilistelyvideota. Peli ilmestyy PC:lle ja konsoleille lokakuun 27. päivä.Seuraavaksi Ubisoft avasi hanat, sillä puhe kääntyi maalla, merellä ja ilmassa kaahaavaan The Crew 2 -kilvanajoon. Teoksen elokuvamainen tunnelma on ottanut melkoisen loikan ykkösosaan. Trailereista ja videoista ei ainakaan vauhtia puutu.

Jos The Crew 2 veti vauhdin pohjaan, seuraavaksi vuoroon marssinut South Park: The Fractured But Whole kiroili itsensä toiseen ääripäähän. Supersankarien maailmaan sijoittuva roolipeli ilmestyy lokakuun 17. päivä.Keväällä 2018 ilmestyvä Transference onnistui hämmentämään yleisöä isosti. Mukana on isoja näyttelijätähtiä, mutta peli itsessään jäi kovin etäiseksi.

Kun hämmennyksestä oli päästy, seilasi Ubisoftin esitys kokonaan uusille vesille. Pirates of the Caribbean -henkeä huokuva meriseikkailu on nimeltään Skull & Bones. Ensi vuoden syksyyn venyvä teos purjehtii sotien Karibian merillä.Merirosvoista saatiin astetta vähemmän luonteva siirtyminen Just Dancen tanssiesitykseen. Piraattilaulujen sijasta lavalla jorattiin nykymusiikin tahdissa. Tanssivaa pandaa ei toki sovi unohtaa. Just Dance 2018 ilmestyy nykyvempaimille lokakuussa.

Tanssiesityksen jälkeen oli aika palata South Parkin pariin. Suosikkipiirretty saa jatkoa mobiililaitteilla. South Park: Phone Destroyer saapuu tänä vuonna - hieman yllättäen peli on suomalaisen RedLynxin käsialaa.Starlink: Battle For Atlas vie pelaajat nykykonsoleilla avaruuteen. Vempain mahdollistaa alusten säätämisen ja parantelun ilmasta käsin osasia käyttämällä. Kyseessä on siis variaatio Skylandersien ja muiden vastaavien pelien kaltaisesta formaatista. Teos saapuu Switchille, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.Lelulaitteiden jälkeen siirryttiin Steepin pariin. Lumilautailupeli saa loppuvuodesta laajennuksen, joka vie pelaajat talviolympialaisten maailmaan. Mukana on laskettelua, halfpipe, pujottelua, skicrossia ja paljon muuta. Olympialaisten virallisen yhteistyökumppanin asemassa oleva laajennus ilmestyy joulukuun 5. päivä.Steepin jälkeen räiskittiin tie Far Cry 5:n pariin. Odotetusta räiskinnästä on saatu videota ja tietoa jo pitkän aikaa, mutta pelin värikkään viihteellistä menoa kuvastava pätkä toimii hyvänä muistutuksena sarjan parhaista puolista.

Seuraavaksi palattiin jälleen tuoreiden ilmoitusten pariin. Kyseessä on jo vuosia toivottu Beyond Good & Evil 2. Peli on ollut odotetumpia jo kaivatuimpia jatko-osia jo lähes 15 vuoden ajan. Paljastuksen hetki oli niin tunteellinen, että tuottaja Michel Ancel nieleskeli lavalla kyyneliään.

Samalla teos sai kunnian päättää Ubisoftin pressitilaisuuden. Messut eivät kuitenkaan ole vielä ohi, sillä Sony jatkaa karkeloita aamuneljältä.

V2.fi | Markus Mesiä
< E3: Beyond Good & Ev... E3: Horizon: Zero Da... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

13.06.2017 klo 00.25 1 tykkää tästä

Olihan tuossa useampiakin mielenkiintoisia pelejä, mutta ei voi edes kulmakarvoja nostaa ennen kuin ne ovat julkaistu ja saa ensimmäiset arvostelut, koska Ubisoft tunnetusti tekee Ubisoftit vaikka pelissä olisi kuinka paljon potentiaalia tahansa.
lainaa
cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

13.06.2017 klo 00.37 1 tykkää tästä

Bladekill kirjoitti:
Olihan tuossa useampiakin mielenkiintoisia pelejä, mutta ei voi edes kulmakarvoja nostaa ennen kuin ne ovat julkaistu ja saa ensimmäiset arvostelut, koska Ubisoft tunnetusti tekee Ubisoftit vaikka pelissä olisi kuinka paljon potentiaalia tahansa.

Meinasin itsekin jo todeta, että kylläpäs FC5 on saatu näyttämään TODELLA hyvältä, mutta sitten muistin että ubisoftin tapauksessa peli ei 99% varmuudella tule todellakaan näyttämään tuolta.
Muutenkin, onko vieläkään selitetty miten YKSI kultti saa kokonaisen KYLÄN haltuunsa ilman, että kukaan huomaa?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova