Tuorein sisältö

Kyllästynyt siihen, että Ubisoftin pelit näyttävät ja tuntuvat samalta? Niin on Ubisoftkin ja aikoo siksi pistää uusiksi toimituksellisen ryhmänsä

19.01.2020 klo 17.00 | Luettu: 4574 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoftin pelit ovat viime vuosina keränneet yhä enemmän kritiikkiä, siitä että ne tyyliltään ja sisällöltään alkavat muistuttamaan toisiaan liikaa. Viime vuoden syksyllä ilmestynyt Ghost Recon Breakpoint oli ilmeisesti kuitenkin pelijulkaisijalle viimeinen pisara, sillä peli tunnetusti sai heikompia arvosteluja ja myi odotuksia huonommin.

Nyt VideoGamesChronicle-nettisivun mukaan Ubisoft aikoo uudistaa vaikutusvaltaisen toimituksellisen ryhmänsä, joka on vuosikymmenten ajan ollut vastuussa firman luovasta suunnasta. Pariisissa majaileva ryhmä ei itse tee pelejä mutta lähes sata tuottajaa ja suunnittelijaa sisältävä ryhmä kommentoi sekä neuvoo Ubisoftin kehittäjäryhmiä ympäri maailmaa.

Tämä on tarkoittanut sitä, että toimituksellisen ryhmän vaikutusvalta on siirtynyt pelistä toiseen ja tämän vuoksi Ubisoftin pelit ovat alkaneet muistuttamaan yhä enemmän toisiaan huolimatta eri pelinkehittäjistä. Jatkossa välttääkseen Ghost Recon Breakpointin kaltaiset pettymykset Ubisoft aikoo nyt laajentaa ryhmää ja organisoida sitä uudestaan, antaakseen ryhmän eri jäsenille enemmän itsenäisyyttä. Muutosten tarkoituksena on siis jatkossa varmistaa, että Ubisoftin pelit olisivat vaihtelevampia.

Toivottavasti muutokset onnistuvat, sillä vaikka Ubisoft on onnistunut julkaisemaan viime vuosina myös hyviä pelejä, jotka ovat vieneet pelisarjojaan hieman eteenpäin (Assassin's Creed Odyssey), niin pidemmän päälle sama avoimen maailman formaatti on alkanut olemaan jo aika itseään toistava.

Lähde: VideoGamesChronicle

V2.fi | Mikko Seppänen
< Overwatch juhlistaa ... Valve katkoo huhuilt... >

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

19.01.2020 klo 20.16 1 tykkää tästä

Odyssey? Jäikö Origins välistä?
lainaa
ADSerrr

20.01.2020 klo 02.05 3 tykkää tästä

Ei mennyt kuin 10 vuotta huomata. Ihan sama mitä Ubisoftin luomaa peliä pelaat niin sen kyllä huomaa että se on Ubisoftin. Eikä hyvässä.
lainaa
rierhj

20.01.2020 klo 17.25

kun sanoivat yhdistavansa clancyt kuulosti mahtavalta et fisher ja six elavat samassa maailmassa. mut ei pelattavuutta olis tarvinnut vaantaa samaksi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova