Tuorein sisältö

E3: Spider-Man, Uncharted, Days Gone... Tässä Sonyn pressitilaisuus pähkinänkuoressa

13.06.2017 klo 05.09 | Luettu: 5149 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Yökyöpelit saivat tänäkin vuonna herkkunsa E3-tarjonnasta, kun Sony kiipesi lauteille Suomen aikaa aamuneljältä. Tähän uutiseen on koottu japanilaisyhtiön esityksen sisältö.

Kunnian Sonyn avauksesta sai Naughty Dog. Uncharted: The Lost Legacy pyöräytettiin ilmoille omalla trailerillaan. Oman hulvattoman lisämausteensa toi tilaisuuden ääniongelma, jonka takia esitys näytettiin ilman audiota.Äänien kanssa:


Tästä ei päästy edes äänien korjaamiseen asti ennen kuin vuoroon päästettiin Guerilla Games ja Horizon: Zero Dawn – Frozen Wild. Alkuvuodesta ilmestyneen teoksen laajennus saapuu loppuvuodesta.Aloyan seikkailun päätteeksi saatiin äänetkin viimein kuntoon, joten trailerikimara jatkui Days Gonella. Luvassa on ainakin zombikarhuja.Avauskolmikon jälkeen oli puheiden aika, kun Shawn Layden marssi lavalle kertomaan tulevasta ohjelmasta. Pian päästiin kuitenkin takaisin asiaan Monster Hunter Worldin paljastuksella. Jättihirviöiden kaatamiseen keskittyvä teos ilmestyy alkuvuodesta 2018.Sony onnistui Monster Hunterin jälkeen yllättämään jälleen. PlayStation 2:n rakastetuimpiin peleihin lukeutuva Shadow of the Colossus saa Bluepointin luoman uusioversion ensi vuonna. Tästä päästiin hyvin toisenlaisiin tunnelmiin, kun ruutuaika ojennettiin Marvel vs. Capcom -taistelupelisarjalle.Kun sarjakuvasankareista päästiin, oli aika siirtyä aina niin toimivaan aiheeseen: natsien kurmuuttamiseen. Call of Duty: WW2 saapuu marraskuun 3. päivä.Tulitauon alettua matkattiin PlayStation VR:n maailmaan. Ruutuaikaa annettiin Skyrimille, Starchildille, Mossille, Final Fantasy XV:lle sekä muille tuen saaville teoksille. Näistä keskeisin oli Final Fantasy XV, jonka Monster of the Deep -laajennus ilmestyy syyskuussa.Yksi Sonyn esityksen odotetuimmista peleistä oli tuleva God of War, joka oltiin esitelty jo aiemmin. Kratosin isällisempään puoleen keskittyvä seikkailu saapuu alkuvuodesta 2018. Trailerin perusteella sarja on ottanut erilaisen mutta yhtä kaikki edelleen jättimäisen eeppisen suunnan.Myyttisten jumalotusten jälkeen annettiin ruutuaika Detroit – Become Humanille. David Cagen luomus vie pelaajat futuristiseen maailmaan, jossa valinnat määrittävät pelin suunnan.Seuraavaksi eetteriin asteli Destiny 2, joka ilmestyy syyskuun 6. päivä. Luvassa on ainoastaan PlayStation 4:llä nähtävää yksinoikeussisältöä aina varusteista tehtäviin ja aseista aluksiin. Saavatpa pelaajat myös omaa PvP-sisältöäkin.Sarjakuvasankarit kävivät aiemmin mätkimässä keskenään, mutta viimein ruudulle saatiin tämän hetken sarjispeleistä odotetuin. Insomniacin kehittämä Spider-Man esiintyi pitkän pelikuvavideon verran, jonka aikana kävi sarjakuvamaisuus selväksi. Teosta on lupa odottaa ensi vuodeksi.


V2.fi | Markus Mesiä
< E3: Klassikkoteos Sh... E3: Knack 2 sai julk... >

Keskustelut (2 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

13.06.2017 klo 11.19 3 tykkää tästä

Hämis-peli vaikuttaa muuten erinomaiselta, mutta yksi sankarin määrittävimmistä tekijöistä eli läpänheitto on unohdettu. En panisi yhtään pahakseni jos Hämis soittaisi suutaan pahiksille avoimemmissa taisteluissa. Dialogi saa olla ennalta skriptattua. Olihan tässä VÄHÄN yritystä, mutta heitot oli "Hey, big guy!" -tason laimeuksia.

Vähän paremmat käsikirjoittajat saisi siis olla. Tuossa videossa oli monta kymmentä kohtaa, johon olisi voinut sujauttaa vitsailua. En tarkoita että Hämiksestä tehtäisiin mikään Deadpool, mutta huumori on todella tärkeä osa hahmoa. Kaikki sarjiksia lukeneet tietävät mistä puhun.

Itse pelistä: aivan liikaa QTE:tä.
lainaa
zxcv

13.06.2017 klo 15.35 2 tykkää tästä

Hämiksestä on mennyt melkein kaikki maku viimeisen 10 vuoden aikana. Peleissä kai ihan kohtalaisen hyvä mutta voi pojat niitä leffoja. Erehdyin katsomaan Raimin Spiderman 3:sen aikoinaan teatterissa ja se ainakin tappoi oman fanituksen koko hahmoon. Enkä tiedä miksi sarjaa piti uudellenlämmittää kahdesti sen jälkeen, olisivat tehneet kerralla kunnon jälkeä niin ei tarvitsisi nyt katsoa sitä 13 v. näyttävää ja kuulostavaa Hollandia (juu, Peter on alunperinkin teini mutta ei niin rasittavan penska).

Vähän "off-topic" mut joo. Tämä tuleva peli näyttää ihan hyvältä, Arkham-vibat ja sitä rataa. Eniten tosin Sonyn konferenssissa innosti Dad of War ja SotC. Monster Hunter kyllä myös, kiva nähdä se muuallakin kuin Nintendon piirissä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova