Tuorein sisältö

Sony patentoi uuden PlayStation 5 -ohjaimen - päivitetty DualSense-ohjain sisältäisi haptisella palautteella varustetut ohjainsauvat

04.08.2022 klo 22.30 | Luettu: 3212 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sony on äskettäin jättänyt patentin uudesta päivitetystä PlayStation 5:n ohjaimesta, jonka ohjainsauvat olisivat päivitetty sisältämään ei-newtonilaisia nesteitä haptisen palautteen luomiseksi.

Eksoottisesta nimestään huolimatta ei-newtonilaiset nesteet ovat yksinkertaisesti aineita, joiden viskositeettia eli virtauksen vastustuskykyä on mahdollista muuttaa. Näiden avulla Sony voisi tarjota jatkossa DualSense-ohjaimisssa samankaltaisen haptisen palautteen mitä tällä hetkellä löytyy PS5:n ohjaimen liipaisimista.



Patentin jättäminen ei tietenkään takaa sitä, että teknologia tullaan näkemään käytössä mutta pelialalla on jo jonkin aikaa huhuttu Sonyn omasta PlayStation 5 -konsolille tarkoitetusta "elite-ohjaimesta" ja patentti voisi olla hyvinkin esimerkki päivityksistä mitä DualSense Pro voisi tarjota.

Nähtäväksi jääkin tullaanko siis uusi patentti näkemään käytännössä ohjaimissa mutta jos näin käy, niin ainakaan se ei tule jatkossa helpottamaan ohjainten mahdollista korjaamista kotikonstein.

Lähde: Metro

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tencent haluaa Ubiso... Voiko tätä uskoa? Be... >

Keskustelut (1 viestiä)

apinoita

05.08.2022 klo 10.50 1 tykkää tästä

sehän on kohta erotiikkalelu toi sonyn ohjain.moneen käyttöön kun värisee.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova