Tuorein sisältö

Pelinkehittämisen MM-kisoissa etsitään uusia pelikykyjä - bonusteemana tänä vuonna Suomi

13.06.2017 klo 17.00 | Luettu: 1364 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pelinkehittämisen maailmanmestaruuskilpailut (GDWC) on vuosittainen kilpailu pelinkehittäjille, pelialan opiskelijoille sekä kaikille muille pelinkehityksestä kiinnostuneille. Aiemmin vuosina 2012, 2013 ja 2016 järjestetyn kilpailun ympärille on syntynyt yli 23 000 pelinkehittäjän yhteisö ja viime vuoden kilpailuun osallistui kaikkiaan yli 800 peliä.

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa peli, jota ei ole julkaistu ennen vuotta 2017. Käytännössä osallistumiseen vaaditaan muutama kuvakaappaus, kirjoitettu kuvaus pelistä, pelattava versio sekä video pelistä. Kilpailuun rekisteröityminen on ilmaista.

"GDWC:n perimmäinen tarkoitus on auttaa kaikkia pelinkehittäjiä, olivat he sitten opiskelijoita tai useita vuosia pelialalla töissä olleita. Tämän vuoksi kilpailu pidetään mahdollisimman avoimena ja helppona osallistua kaikille kiinnostuneille kehittäjille. Kilpailun pääpalkintona on matka Suomeen marras-joulukuun taitteessa, jolloin kilpailun finalistit pääsevät tapaamaan pelialan ammattilaisia sekä Suomessa että Ruotsissa, sekä tutustumaan Suomeen maana”, sanoo GDWC:n Leevi Rasila.

Tänä vuonna kilpailun pääkategoriat ovat “Pro” ammattilaisille sekä “Harrastus” harrastajille ja opiskelijoille. Lisäksi GDWC on virallisesti avannut ensimmäisen bonustasonsa teemalla ”FINLAND”.

Lisätietoa tapahtuman nettisivuilla.


V2.fi | Manu Pärssinen
< E3: Until Dawnin esi... E3: Nintendo Switchi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova