Tuorein sisältö

Räppijänis heitti lusikan nurkkaan - fanien rahahanat eivät riittäneet

20.06.2017 klo 15.02 | Luettu: 4413 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Project Rap Rabbit kuulosti rytmipelien ystävien unelmalta: tekijätiimissä oli niin Vib Ribbonin, Parappan kuin Gitaroo Maninkin päähahmoja. Nyt pelin tulevaisuus vaikuttaa kuitenkin hyvin epävarmalta, uutisoi US Gamer.

Peliprojektiin haettiin rahoitusta Kickstarterin kautta - melko huimaa miljoonan dollarin summaa - ja nyt kun rahoitus on päättynyt, lopputulos on selvä: ei päästy lähellekään.

Tekijät kiittelevät faneja innokkuudesta, mutta toteavat, että koska rahaa ei ole, projekti päättyy toistaiseksi tähän.

Tiimi kuitenkin osallistui moneen kokoukseen (ehkä pelijulkaisijoiden kanssa?) E3-tapahtumassa, joten pieni rytmin kaiku on vielä kuultavissa.

"From all of us here at iNiS J and NanaOn-Sha, thank you again for your journeying with us. We sincerely hope this isn't the last time you'll hear of Project Rap Rabbit."

V2.fi | Manu Pärssinen
< Final Fantasy XV tuo... Final Fantasy XIV la... >

Keskustelut (3 viestiä)

Lippalakkitaivas

20.06.2017 klo 15.41

Kiinnostaisi nähdä rahoitussuunitelma, että miten miljoona oli päätetty käyttää? Vai oliko vain hatusta heitetty lukema, jolla rahoitetaan kehittäjätiimin autot, kämpät ja sapuskat?
lainaa
Teukku

Rekisteröitynyt 04.04.2008

20.06.2017 klo 17.07

Todennäköisesti päätetty tehdä liikaa ja liian isolla porukalla. Varmasti oli myös ulkopuolinen rahottajakin mukana ja ovat vaatineet tiettyä preemiota. Täytyy muistaa, että jos kerätään Kickstarterilla 1,1 miljoonaa dollaria rahaa, niin se ei tarkoita, että koko summa menee pelin kehittämiseen vaan ison osan syö pelkästään verot, backerien rewardit ja Kickstarterin ottama osuus.
lainaa
ehirpggph

20.06.2017 klo 20.05

elikkäs kickstarterkaan ei oikein enää täytä sitä "kuka vaan voi helposti aloittaa pelin tekemisen" ideologiaa jolla se aloitettiin.

jos saisin jossain facebookissa tai twitterissä kerättyä rahaa niin eihän siinä vaadittais kuin joku 2000e*24kk=50000. jos otan 3 kaveria mukaan niin 200 000. ohjelmistotkin saa nykyään aika lailla ilmaiseksi. jos tekee jossain halpamaassa niin tuosta voi vielä puolet raakata pois, ja 2 vuotta on aika älytön aika suurimmalle osalle näistä projekteista niin siitäkin voi puolet ottaa pois

toki kickstarterillakin voi yrittää rahoittaa kahdenkymmenen ihmisen tiimin työtä tai yrittää kerätä itselleen valtaisaa palkkapussia, mutta silloin vois jo katsella jotain muuta väylää ainakin jollei ole ihan älyttömiä meriittejä. toki joku castlevanian tai doomin isä saa kulttiporukaltaan ihan mitä vaan. jos ensimmäinen/toinen kickstarter-peli menestyy niin silloin on jo ovia auki pelifirmoihin, pankkilainoihin ja varmasti pelikonseptiakin voivat harkita
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova