Tuorein sisältö

IS: Suomalaistähdet rynnivät Counter-Striken Major-turnaukseen

03.07.2017 klo 20.00 | Luettu: 3076 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Puolassa järjestettävä Counter-Strike: Global Offensive -turnaus on täynnä sinivalkoisen lipun alla pelaavia e-sports-tähtiä.

Heinäkuun 16. päivä käynnistyvään turnaukseen pääsi mukaan tukku suomalaisia pelaajia karsintojen kautta. Jo aiemmin paikkansa varmistanut Aleksi ”allu” Jalli saa seurakseen suomalaispelaajien tähdittämät tiimit PENTA ja Flipsid3.

PENTA-joukkueen riveissä pelaavat Miikka ”suNny” Kemppi ja Jesse ”zehN” Linjala lähtevät ensimmäiseen Major-turnaukseensa. Flipsid3:n ainoa suomalaispelaaja on neljänteen Majoriinsa lähtevä Jan ”wayLander” Rahkonen.

Edellä mainittujen pelaajien myötä Major-turnaukseen on osallistunut yhteensä yhdeksän suomalaista pelaajaa.

Kravokassa pidettävän turnauksen voittaja palkitaan 500 tuhannen dollarin summalla. Tapahtuma järjestetään 16.-23. heinäkuuta.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä IS.

V2.fi | Markus Mesiä
< Tampereen Portaaliss... Ilmaisesta ARMS-laaj... >

Keskustelut (1 viestiä)

fiohsgih

03.07.2017 klo 21.22 2 tykkää tästä

Mistä näitä nimiä tulee? Kun vetää matsia perus onlinessa niin vastaan tulee kaikenlaisia miika95ia, hamsterhuntereita ja bushmancolia mutta nämä on suurelta osin sanoja jotka ei tarkoita mitään ja sitten vielä kirjaintyypit ihan sekaisin

onko casuaalit varanneet kaikki nimet vai pitääkö kilpanimen olla ihan oma brändinsä eli sana josta kukaan ei voi haastaa oikeuteen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova