Tuorein sisältö

A Total War Saga uppoutuu syvälle historian käännekohtiin

05.07.2017 klo 20.00 | Luettu: 2384 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kotisohvien suntzuille on luvassa kissanpäivät, sillä Creative Assembly aikoo puskea pihalle kokonaisen historiallisen spinoff-sarjallisen verran teoksia.

A Total War Saga -nimellä kulkevat pätkät tarjoavat tuttuja vuoropohjaista kampanjointia ja reaaliaikaisia taisteluita, mutta tällä kertaa fokus on lyhyissä ajanjaksoissa. Keskiössä olevat konfliktit ovat merkittävyydestään huolimatta lyhyimmillään vain muutamien kuukausien mittaisia. Muutos on merkittävä Rooman kaltaisiin imperiumeihin keskittyneessä sarjassa.

Kehitystä vetävä Jack Lusted avasi asiaa blogitekstissään.

”Historiassa on käänteentekeviä avainhetkiä, jotka eivät välttämättä kietoudu yhden henkilön ympärille ja jotka kestivät vain kuukausia tai muutaman vuosikymmenen. Sellaiset hetket tapaavat sijoittua tiukkaan maantieteelliseen alueeseen. Nämä hetket ovat täydellisiä Total Warille. Ne ovat ruutitynnyreitä, joissa mitä tahansa voi tapahtua ja jolloin historia olisi voinut mennä mihin suuntaan tahansa.”

”Teokset eivät ole vallankumouksellisia uusia nimikkeitä ja kokonaan uusia aikakausia; ne sijoittuvat aiempien Total War -pelien ajanjaksoihin. Mutta ne ovat silti ehdottomasti Total War -pelejä.”

”Meillä on kehityksessä enemmän pelejä kuin koskaan aiemmin. Historialliset pelit muodostavat enemmistön tulevista julkaisuistamme. Halusimme niputtaa ne ”A Total War Saga” -nimen alle, jotta pelaajat ymmärtävät niiden olevan spinoffeja uusien osien sijasta.

Ensimmäisestä spinoffista ei ole vielä tietoa, mutta teos aiotaan paljastaa lähikuukausien aikana. Sen kerrotaan kuitenkin olevan henkistä jatkoa Total War: Rome 2:lle.

V2.fi | Markus Mesiä
< Assassin's Creed saa... Super Mario Odysseys... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova