Tuorein sisältö

Keski-Maan piinaava verivihollinen kykkii myös sodan varjoissa

08.07.2017 klo 14.00 | Luettu: 3368 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Middle-Earth: Shadow of Mordorin omalaatuisimpiin kikkoihin lukeutui Nemesis-systeemi, joka teki taistelukentälle eritysen väkeviä täsmävihollisia hidastamaan sankarin matkaa. Samainen systeemi on luvassa myös jatko-osa Shadow of Wariin, minkä lisäksi tutut vihamiehet saa siirrettyä sujuvasti uuteen seikkailuun.

Warner Bros. Julkaisi Shadow of Mordoriin uuden Nemesis Forge -päivityksen, joka mahdollistaa oman verivihollisen sekä seuraajan siirtämisen Shadow of Wariin.

Shadow of Mordor on seikkailun aikanaan missanneiden riemuksi myös erityisalennuksessa. Hinnasta on napsaistu 80 prosenttia pois kaikilla alustoilla. Kampanjat loppuvat eri alustoilla eri aikaan, joten peli kannattaa käydä nappaamassa pois maleksimasta. Xbox Onen kampanja loppuu heinäkuun 17. päivä, PlayStation 4:n heinäkuun 19. päivä ja PC:n heinäkun 10. päivä.

Shadow of War julkaistaan lokakuun 10. päivä.


V2.fi | Markus Mesiä
< Hädin tuskin vielä e... Destiny 2 hakee Farm... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mal-L

08.07.2017 klo 15.56

Shadow of Mordor on tekniseltä toteutukseltaan ihan ok, sinä, mitä se väittää olevansa ja yrittää olla, se on umpisurkeaa, naurettavaa pelleilyä ja läpeensä karmea tekele. Tarina, idea ja toteutus eivät ole millään lailla kaanonissa vaan suorastaan loukkaus Tolkienia kohtaan. Näin käy kun lisenssillä rahastetaan ja tehdään hätäisesti nopeita toteutuksia, jotka eivät lopulta yllä edes puolivillaisen tasolle.

Ja että Udûn on suurinpiirtein kilometrin luokkaa kanttiinsa? Mitä ihmettä? Sama kuin Helsingin pinta-alaksi mallinnettaisiin n. 80x80 metriä.

SoM:lla ei ole kerta kaikkiaan mitään tekemistä Tolkienin maailman kanssa, eikä siksi ansaitse nimeään. Lyhyen kestonsa verran välillä viihdykettäkin antava pikku pelintekele
lainaa
Niilo

10.07.2017 klo 05.35 1 tykkää tästä

Huvittava avautuminen kommentoijalta.

Shadow of Mordor oli peliteknisesti erittäin hyvä. Se tarjosi sopivasti skaalautuvan haasteen eri tasoisille pelaajille ja uusia innovaatioita vähän jämähtäneeseen open world genreen.

Se ettei se noudata Tolkienin raapustuksia tai ole yhtä iso kuin pelimaailman kuuluisi olla... Mitä tuohon nyt sanoisin? Tervetuloa pelien pariin?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova