Tuorein sisältö

Helsingin RopeConin kunniavieraissa muun muassa Shadowrunin ja Vampire: The Masqueraden suunnittelija

24.07.2017 klo 17.01 | Luettu: 2433 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon pidetään 28.–30.7.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tämän vuoden teemana on klassikot ja kunniavieraina ovat yhdysvaltalainen roolipelikirjailija Monica Valentinelli sekä ruotsalainen roolipelituottaja Anna Westerling.

Monica Valentinelli on yhdysvaltalainen roolipelikirjailija ja pelisuunnittelija. Parhaiten hänet tunnetaan töistään, jotka sijoittuvat tunnettuihin fantasia- ja scifi-maailmoihin kuten Dungeons & Dragons, Shadowrun ja Vampire: The Masquerade. Monican kädenjälki näkyy myös televisiosarjaan perustuvassa palkitussa Firefly-roolipelissä, jossa hän toimi pääsuunnittelijana ja kirjoittajana.

Anna Westerling on ruotsalainen kulttuurituottaja ja live-roolipelisuunnittelija. Hänet tunnetaan muun muassa En stilla middag med familjen (A nice evening with the family) -live-roolipelin pääsuunnittelijana sekä Nordic Larp -kirjan ja Knutpunkt 2006 ja 2010 -live-roolipelitapahtumien tuottajana. Anna on myös aktiivinen jäsen freeform-peleistä tunnetussa Vi åker jeep -larp-kollektiivissa.

Kuva: Marko Saari / Ropecon

V2.fi | Manu Pärssinen
< Destiny 2:een pääsee... Konsoli-Warframe laa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova