Tuorein sisältö

Activision-pomolta toiveita herättävä lausunto: palaako Spyro seuraavaksi?

05.08.2017 klo 17.00 | Luettu: 2770 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Vaatimattomasti sanottuna megalomaanisen loistavan vastaanoton saanut Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ei ole mitä ilmeisimmin jäämässä ainoaksi laatuaan. Activisionin Eric Hirshberg kertoi yhtiön yllättyneen vastaanotosta – ja sen vuoksi pohtivan seuraavaa siirtoaan.

”Tiesimme Crashin yleisön intohimoiseksi. Kuulun itsekin siihen joukkoon, mutta meillä ei ollut minkäälaista ideaa siitä, oliko fanikunta vain äänekäs vähemmistö valtava kohdeyleisö”.

”Crash yllätti kaikki odotuksemme selvästi. Suosiota kuvaa parhaiten se, että kyseessä oli kesäkuun parhaiten myynyt peli siitäkin huolimatta, että se julkaistiin vain kaksi päivää ennen kuun loppumista.”

Crash-uusioversioiden menestys on saanut etenkin Spyron fanit barrikaadeille. Violetin lohikäärmeen seikkailut saattavatkin jatkua, vaikka Hirshberg ei asiasta suoranaisesti hiiskunutkaan sijoittajille pitämässään puheessa.

”Meillä on tiedossa toinenkin erinomainn IP, jonka kohtaloa pohdimme... Voitte olla varmoja siitä, että tällaista toimintaa tapahtuu tulevaisuudessa muidenkin sarjojen kanssa.”

Liekö puhe Spyrosta vai ei, lohharin seikkailujen paluu olisi pian ajankohtaista. Rakastettu lohikäärmejunnu täyttää nimittäin ensi vuonna 20 vuotta. Kyseessä on lisäksi hyvin kaivattu sarja, kuten Redditistä voidaan lukea.

Asiasta uutisoi Eurogamer.
V2.fi | Markus Mesiä
< Retrokaupungin mylly... Naiset ensiesiintyvä... >

Keskustelut (3 viestiä)

Ebun

05.08.2017 klo 22.35 1 tykkää tästä

Spyro on pilattu Skylanderien takia.
lainaa
Asd

05.08.2017 klo 23.01 7 tykkää tästä

Ebun kirjoitti:
Spyro on pilattu Skylanderien takia.
Mutta Skylanderit voi aina työntää takapuoleen. Kyllä Spyrosta voi hyvän päivitetyn pelisarjan tehdä... kunhan vaa tekee samalla tavalla kun Crashin.
lainaa
Jydgy

06.08.2017 klo 11.01 4 tykkää tästä

Tekisivät samanlainen päivitetyn version parista ekasta spyrosta kuin näistä Crasheista niin se olisi pirun kova veto. Kakkos-Spyroa tuli pelattua aikanaan älyttömän paljon!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova