Tuorein sisältö

Säästötili tyhjäksi? Shadow of War lisää Keski-Maahan mikromaksut

07.08.2017 klo 13.00 | Luettu: 2848 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Loppuvuoden merkkiteoksiin lukeutuvan Middle-earth: Shadow of Warin tiimoilta kuuluu monille epämieluisia uutisia. Teoksessa nähdään nimittäin perin äärimmäisiä tuntemuksia herättäviä loottilaatikoita.

Yksinpeliin on luvassa pelin sisäinen Market-kauppa, jossa myydään örkkejä sekä esineitä. Samaisesta puodista voi lisäksi hankkia mikromaksuilla War Chest -nimisiä loottilaatikoita, kokemusbuusteja sekä muuta näppärää.

Aseita, panssareita ja sen sellaista sisältäviä loottilaatikoita voi ostaa niin pelistä kerättävällä varallisuudella kuin oikeillakin euroilla. Ilmoitus on herättänyt närää, mutta Warner Bros. painottaa ilmoituksessaan kaiken olevan tarjolla myös ilman lisäsatsauksia.

”Kaikki rahalla ostettava on saatavissa ilmaiseksi ajan saatossa, mutta oikea raha tekee näiden saamisesta nopeampaa.”

”Oikean rahan käyttö ei ole tarpeellista pelikokemuksesta nauttimiseksi. Peliä pelaamalla ja siihen syventymällä voi voi ansaita kaikki samat esineet Talionille ja örkeille.”

Pelin luvataan olevan tasapainotettu siten, ettei pelikokemuksesta nauttimiseksi tarvitse uhrata kaikkia säästöjä.

Huoli on silti istutettu pelaajien sydämiin.

V2.fi | Markus Mesiä
< Pystyttäjät palaavat... Yllätys musiikkilist... >

Keskustelut (1 viestiä)

Liimaletti

07.08.2017 klo 14.05 8 tykkää tästä

"Pelin luvataan olevan tasapainotettu siten, ettei pelikokemuksesta nauttimiseksi tarvitse uhrata kaikkia säästöjä." Paino sannoille "kaikkia säästöjä". Vähän epäilen, että peli "tasapainotetaan" juurikin niin, että mahdollisimman moni tuskastuu ja maksaa rahaa noista vitun loottilaatikoista. Jälkeenpäin voi sitten pyydellä anteeksi sitä miten pelin tasapainotus ei onnistunutkaan nappiin ja pelissä eteneminen oli liian hidasta ilman oikeaa rahaa. Ja sitten "hyväntahdon" eleenä peli tasapainoitetaan uudelleen.

Sellaista se on. Lompakolla siis äänestetään. Pitäkööt tunkkinsa. Vuoden parin päästä se on jo kunnon alessa ja tasapainoitettu kohdilleen, joten mietitään sitten uudelleen. Hyvä kun julkaisia kannustaa ennen pelin julkaisua jo odottelemaan kunnon alennusmyyntejä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova