Tuorein sisältö

Biomutantit mönkivät virallisesti konsoleille ja PC:lle

22.08.2017 klo 11.00 | Luettu: 1778 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Viikonlopun aikana internetiin lipsahti mainos julkistamattomasta pelistä: THQ Nordicin julkaisemasta BioMutantista. Nyt se julkistettu virallisesti.

Ruotsalaisen Experiment 101 -studion työstämä avoimen maailman post-apokalyptinen kung-fu-tarina BioMutant julkaistaan PlayStation 4:lle, PC:lle ja Xbox Onelle. Kunnianhimoista projektia luotsaa entinen Avalanche Studiosin luova johtaja Stefan Ljungqvist.

Biomutant-olentoja pystyy muokkaamaan mutaatioilla, bionisilla osilla sekä aseilla ja mutaatioihin kuuluu myös psyykkisiä kykyjä, kuten telekineesiä ja levitaatiota.

Pelin virallinen sivusto löytyy täältä. Sivuston mukaan pelin itämaisiin taistelulajeihin perustuva taistelu on hyvin ketterää ja mukana on myös kulkupelejä kuten mechoja, kuumailmapalloja ja rakettireppuja. Biomutant julkaistaan 2018.V2.fi | Manu Pärssinen
< 12 minuuttia armoton... Pidempi luontoretki ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Stilldayone

22.08.2017 klo 13.22

https://www.youtube.com/watch?v=NqeZCY2wueE

Gameplay traileriakin pukkaa jo.

Alkaa tosin mennä naurettaviksi näitten eri messujen official releaset kun jo valmistajat pitävät omat tilaisuudet ja paljastukset ennakkoon sekä kaikki uusi vuotaa ennen kuin tapahtuma on edes alkanut.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova