Tuorein sisältö

Jihaa, cowboy! Wild West Online kutsuu länkkärimiehet ratsuilleen

31.08.2017 klo 21.00 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kansa haluaa jo villiin länteen, sillä Red Dead Redemptionista on kulunut fanien mielestä rikollisen pitkä aika. Sarjan kolmososaa saadaan vielä vartoa, mutta hätähousuille on tarjolla sitäkin mehevämpää länkkäritoimintaa.

Aiemmin tänä vuonna paljastetun Wild West Onlinen suljettu alpha alkaa syyskuun 15. päivä. Vaikka nimi viittaa vain rajattuun osallistujamäärään, mitä ilmeisimmin kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

”Meno on ollut huimaa sen jälkeen kun paljastimme Wild West Onlinen, ja fanit kysyvät päivästä toiseen sitä, milloin he pääsevät mukaan peliin. Olemme innoissamme tarjotessamme PC-pelaajille maistiaisen länkkäriteoksesta, jota niin he kuin mekin odotamme”, totesi kehityksestä vastaava Stephen Bugaj.

Tekijät kertovat alphan tarjoavan massiivisen kartan lisäksi muiden pelaajien ammuskelua, joukolla käytäviä PvE-tehtäviä sekä paljon muuta.

Ennen alphaa on kaiken kukkuraksi mahdollista lunastaa teos edukkaaseen ennakkotilaushintaan pelin kotisivuilta. Mikäli teos ei vakuuta testivaiheen aikana, roposensa saa takaisin ilman turhia perustelutekstejä.

Muistutettakoon samalla aiemmin julkaistusta haastattelusta, jossa Manu uteli tekijöiltä niitä ja näitä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Aivan hirvittävä kas... Games Done Quick kis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova