Tuorein sisältö

Howdy partner, nyt nähdään Wild West Online toiminnassa

11.07.2017 klo 14.08 | Luettu: 2828 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


V2.fi haastatteli Wild West Online -pelin tekijöitä kuukausi sitten, mutta silloin pelistä oli saatavilla lähinnä vain muutamia ruutukuvia.

Nyt pelistä on julkaistu ensimmäinen pelikuvaa sisältävä video, jossa nähdään taistelua, ympäristöjä ja muutakin. Pelin sivulla voi ilmoittautua suljettuun betatestiin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Videoennakko: Sudden... Valve ei ole unohtan... >

Keskustelut (4 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

11.07.2017 klo 15.26

612 Games kirjoitti:
“We’d like to address some concern that has been voiced regarding use of the Nightshade engine. We decided from the outset that we did not want to develop a new engine – our strengths lie in game and story design so we wanted to use an existing engine that would be suitable for an online, multiplayer game and allow us to scale over time. We chose Nightshade because it provides the best tools for our team in terms of building/scaling the game, and it has some robust anti-cheat features already embedded that would save us time and expense that we could then allocate towards feature development. We’re happy with our choice, and are working to bring you a fun game experience built atop this engine. This is the only post we will be making regarding this subject and we expect this will allay the concerns of certain members of our community. We now want to focus on the game and working with you guys to make something pretty badass for PC. We hope you guys will judge us on the outcome of the game and give us your support so that we can bring this to fruition.”


TL;DR: Käyttävät muuan Sergey Titovin suosimaa pelimoottoria koska haluavat keskittyä luovaan puoleen, ovathan kaikki neljä pelin sivuilla mainittua jantteria joko luovan puolen tai hallinnon osaajia.

Titov ei myöskään ole millään tavoin kytköksissä pelin kehitykseen, vaan päätös käyttää yhtä surkeimmista moninpeliin soveltuvista moottoreista ilman teknistä osaamista korjata se pelikuntoon tuli ihan tiimin omasta päästä.

Kyse on myös uuden studion ensimmäisestä pelistä, joka tulee olemaan mmo joka ratsastaa RDR2:n hypen voimalla ja joka on kehittäjien mukaan valmis loppuvuodesta.

En kauhean syvälle aihetta lähtenyt tutkimaan ja varoituskellot kalkattavat jo nyt tuhannen auringon voimalla. Onko tämä oikeasti peli jonka V2.fi näkee edes maininnan arvoiseksi?
Muokannut: Czerwony 11.07.2017 klo 15.26 lainaa
awdwaf

11.07.2017 klo 15.39

Näyttää aika helvetin huonolta. Hahmo nostelee käsiään ihmeellisesti kävellessä ja liikkumanopeuksia näyttää olevan vain yksi. Hevosen animaatio tai nopeus ei myöskään ollenkaan vastaa siitä lähtevää ääntä.
lainaa
Kheetor

11.07.2017 klo 19.14

awdwaf kirjoitti:
Näyttää aika helvetin huonolta. Hahmo nostelee käsiään ihmeellisesti kävellessä ja liikkumanopeuksia näyttää olevan vain yksi. Hevosen animaatio tai nopeus ei myöskään ollenkaan vastaa siitä lähtevää ääntä.


Oikeasti, "helvetin huono"-standardit täyttyy mielestäsi tällä indiepelin WIP-videolla, josta bongasit jotain 2 bugia? Realistiset odotukset ja miksi ei julkaista mitään ennen releasea 2017 edition.

Mutta joo, MMO-pelejä on pilvin pimein ja ne vievät niin tuhottomasti aikaa että RDR2 todennäköisesti syö länkkäripelien kohdeyleisön viimeistä murua myöten jos launchit menevät päällekäin. Siistihkön pelin kuitenkin kyhänneet kasaan, kävi miten kävi.
lainaa
phifvpshg

11.07.2017 klo 19.36

MMO ja RDR eivät vaan mitenkään kilpaile. Ei tarvinnut muuta kuin mennä RDR:n moninpeliin niin näki miten jonnet pilasivat kaiken tunnelman, vaikka olihan siinäkin hetkensä kun vajukki-cowboyt kirmasivat pitkin härmää spawn killaamassa ja muuten peeloilemassa

Toki jos tässä on edes kohtuullinen level-systeemi niin varmasti pari miljoonaa grindaajaa löytää pelin ainakin hetkeksi. Teemalla ja teknisillä hienouksillahan ei ole mitään merkitystä kunhan jonkun monotonisen toiminnan päätteeksi ruutuun ilmestyy "Level up"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova