Tuorein sisältö

Pelaajatörkimykset hidastavat Overwatchin kehitystä

14.09.2017 klo 15.00 | Luettu: 3069 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku kertoo, että Blizzardilla koetaan erityistä tuskaa Overwatchissa sikailevista pelaajista. Viime aikoina törkyily on kiihtynyt entisestään ja haasteena onkin saada moiset pelaajat kuriin - viimeisimpänä lisättiin raportointiominaisuus konsoliversioihin.

"Olisimmepa voineet pistää sen kehittämiseen käytetyn ajan matsihistoriajärjestelmään tai replay-järjestelmään", huokailee Jeff Kaplan uudella kehittäjävideolla. "Täsmälleen saman porukan piti tehdä molempia, mutta joutui tekemään tätä. Huono käytös ei ole mälsää vain muille pelaajille, mutta vaikuttaa myös pelin kehitykseen sitä hidastaen."

Ilmeisesti huonosti käyttäytyvät pelaajat tulivat Overwatch-tiimille yllätyksenä?


V2.fi | Manu Pärssinen
< PS4:n PlayLink-pelie... Videohaastattelu: Pi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

HArtsa

Rekisteröitynyt 10.06.2017

15.09.2017 klo 00.08 1 tykkää tästä

Hah, ylläri todellakin. :)

Tämä ylläripylläri on kyllä samaa luokkaa kuin jokavuotiset iltalehtien revittelyt "Seksihelteistä" ja siitä miten "Talvi yllätti autoilijat".
lainaa
Kheetor

15.09.2017 klo 08.02

Olis varmaan voinu budjetoida siihen report-systeemiin ja niiden reporttien tarkastamiseen jotain resursseja alunalkaen. Pelaajayhteisöistäkin löytys varmasti porukkaa niiden läpikäymiseen ja karkeaan jaotteluun jolloin jonku Blizzardin kaverin tarvis vaan jakaa tuomiot.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova