Tuorein sisältö

Assassin's Creed Origins muuntuu myös historian oppitunniksi

28.09.2017 klo 17.00 | Luettu: 1728 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Assassin's Creed Originsiin julkistetussa Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt -pelitilassa pelaaja voi tutustua muinaiseen Egyptiin ja sen historiaan rauhassa ohjatuin kierroksin. Pelilaajennus julkaistaan ilmaiseksi alkuvuodesta 2018.

Pelitila tarjoaa muinaisen Egyptin tutkittavaksi vuorovaikutteisessa muodossa ilman taisteluita, tarinalinjan tapahtumia tai aikarajoituksia. Tämän ansiosta historialliset paikat, kuten Aleksandrian ja Memfisin kaupungit, Niilin suisto, läntinen aavikko, Gizan tasanko ja monet muut ympäristöt ovat vapaasti tutkittavissa. Ne avartavat kokemusta muinaisen Egyptin historiasta ja tuon aikakauden elämästä. Discovery Tour -pelitila tarjoaa pelaajalle kymmeniä erilaisia historioitsijoiden ja egyptologian asiantuntijoiden luomia opaskierroksia, jotka keskittyvät muinaisen Egyptin eri vaiheisiin ja tapahtumiin. Näitä ovat muun muassa suuret pyramidit, kuningatar Kleopatran elämä ja kuolleiden muumiointi.

Ubisoft julkisti samalla yhteistyössä Googlen kanssa The Hieroglyphics Initiative -projektin, jolla pyritään yksinkertaistamaan hieroglyfien kääntämistä. Kääntäminen on tähän asti jouduttu tekemään täysin manuaalisesti.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Suomen parhaat Änäri... Red Dead Redemption ... >

Keskustelut (1 viestiä)

fvipih

28.09.2017 klo 23.36

Haluaisin sanoa että jes tätä on kaivattu, mutta todellisuudessa niitä edellistenkin pelien codex-löpinöitä on jaksanut hyvin vähän.

Parasta olisi jos peli olisi täynnä toimintaa, mutta siinä ei olisi kaikkia näitä meediohaukkoja ja 15 ihmisen massatappohyökkäystä yms taikaa. Ja pahemmaksi tuntuu vaan menevän. Olis vaan yksinkertaisia miekka yms kamppailuita joissa pää lähtee irti mikäli yrittää yli kahta vihua vastaan vääntää
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova