Tuorein sisältö

PlayerUnknown's Battlegrounds joutui Steam-arvostelupommituksen kohteeksi, syy löytyy Kiinasta

03.10.2017 klo 13.00 | Luettu: 3631 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Polygon uutisoi, että viimeisin negatiivisten käyttäjäarvostelujen uhriksi Steamissa joutunut peli on tänä vuonna jättisuosioon noussut Playerunknown's Battlegrounds, eli PUBG.

Yllä olevasta kuvasta näkyy, kuinka pelin arvostelupisteet ovat ajan kuluessa muuttuneet. Valvehan julkisti moisen tilastointiominaisuuden äskettäin, jotta tällaiset protestiarvostelupommitukset olisi helpompi havaita. Nyt protestin syynä on se, että peliin on Kiinassa ilmestynyt VPN-palvelun mainontaa. Vielä ei ole tiedossa, miten pelin tekijät aikovat protestointiin reagoida, jos mitenkään.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Brrrffffrtftftf! Ole... PlayStationin pääpom... >

Keskustelut (3 viestiä)

Paska_on_pelikin

03.10.2017 klo 15.44 5 tykkää tästä

Triplarahastusta deviltä. (1. Peli maksaa 2. Mikromaksuja 3. Mainoksia) Aika synkkiä aikoja eletään mitä tulee pelibisnekseen.
lainaa
Kheetor

03.10.2017 klo 16.15 2 tykkää tästä

Mainoksia ja mikromaksuja...Mikä siinä on että heti jos joku pienempi indiepeli meinaa menestyä niin pitää menettää suhteellisuudentaju ja tehdä jotain näin typerää? Mainokset olisivat ehkä voineet olla vaihtoehtoinen tapa pelata ellei ole heti valmis maksamaan 30 dollaria, mutta ei näin. PUBGilla on hauska pelimoodi mutta muilta osin peli on kömpelö ja alidesignattu raakile, pelaajat kävelevät hyvin nopeasti Fortniteen tai muihin ripoffeihin jos tämä pilataan.
lainaa
vphigsgh

03.10.2017 klo 19.26

"meinaa"

Avainsana ettei tämä enää mitään meinaa. Ovat jo nyt tehneet sellaisen tilin että ihan hyvin voivat aloittaa 5 vuoden maailmanmatkailuloman ja katsoa sitten sen jälkeen palkkatyötä/uutta firmaa jossain

Onhan toi silti kun vasta kesällä puhuivat miten tämä on pienen pelaajatiimin tekemä peli pelaajille. Näkevät nyt varmaan peilistä miten päähän on kasvanut EA-sarvet, ja itse asiassa nekin ovat isommat kuin EA:lla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova