Tuorein sisältö

Vielä ehdit kannustaa suomalaiset voittoon - PUBG Nations Cup on käynnissä

10.08.2019 klo 11.00 | Luettu: 1416 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Soulissa, Etelä-Koreassa on käynnissä PlayerUnknown’s Battlegroundsin PUBG Nations Cup. Kyseessä on PUBG Corporationin järjestämä turnaus, joka on ensimmäinen laatuaan. Aiemmin on nähty Auzomin järjestämä Auzom Nations Cup, mutta silloin mukaan on voinut osallistua joukkueet, jotka ovat EU:n alueelta.

PUBG Nations Cup käynnistyi jo eilen, mutta kisat jatkuvat vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina. Jokaisena kisapäivänä pelataan viisi ottelua eli yhteensä kolmen päivän aikana mittelöidään 15 kartan verran. Palkintopotti on yhteensä 500 000 dollaria, josta voittajajoukkue nettoaa 100 000 dollaria. Mukana on yhteensä 16 tiimiä.

Suomen joukkue on viiden ensimmäisen kartan jälkeen 17 pisteellä sijalla 13. Johtopaikkaa 50 pisteellä pitää Korea, jonka takana toisella sijalla komeilee Vietnam 42 pisteellä. Turnauksen toinen päivä on jo alkanut ja ensimmäinen ottelu on käynnistynyt klo 11.00. Sunnuntain ensimmäinen matsi alkaa myös klo 11.00 Suomen aikaa.

Suomea turnauksessa edustavat:
Anssi “mxey” Pekkonen, FaZe Clan
Samu “Sambty” Kauppinen, Team Liquid
Jere “Jembty” Kauppinen, Team Liquid
Olli “Tiikzu” Saarikoski, Winstrike Team

Valmentaja: Saku “Skuijke” Sajakoski, ENCEPUBG Nations Cup -turnausta voit katsoa esimerkiksi englanniksi tai suomeksi. Suomeksi lähetetystä striimistä vastaa PUBG Finland.

Katso käyttäjän PUBG_Finland suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv

Katso käyttäjän playBATTLEGROUNDS suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv

Lähde: PUBG

V2.fi | Miia Lyyra
< Uusi video esittelee... Kiss-yhtyeen Gene Si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova