Tuorein sisältö

Xbox One X ei ojenna auttavaa kättä Kinect-pelaajille - aiempi tarjous pysyy vanhentuneena

10.10.2017 klo 22.00 | Luettu: 4054 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Marraskuussa julkaistava Xbox One X on Microsoftin kotikonsolien lippulaiva, mutta aivan jokaista kohdeyleisöä ei sekään tyydytä. Kärsivien lista lienee tosin melkoisen lyhyt, sillä sorsittuja ovat Kinectiä käyttävät.

Microsoft on vahvistanut, että tuleva konsoli ei saa Xbox One S -konsolin tavoin ilmaista adapteria Kinectiä varten. Ongelmaksi kun on muodostunut alkuperäisen Xbox Onen sisältämän erillisen Kinect-portin katoaminen.

Adaptereita koskeva ohjelma alkoi vuosi sitten elokuussa ja vanheni kuluvan vuoden maaliskuussa. Toiveikkaat fanit saivat kylmän suihkun Aaron Greenbergin twiitattua aiheesta.

Ratkaisua ei voine pitää järin yllättävänä, sillä Kinect on käytännössä tyystin unohdettu teknologia Xbox Onen julkaisun aikoihin annetuista puheista huolimatta. Edellinen uusi Kinect-tuen saanut peli julkaistiin maaliskuussa. Sen jälkeen tuki on tullut taaksepäin yhteensopiville tanssipeleille.



V2.fi | Markus Mesiä
< Konami nappasi Lonto... Hellbladen ostaminen... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

fpiwvdngig

10.10.2017 klo 22.07

Aijai VRssä olis ollut ihan käyttökelpoinen. Edes jotenkin liikkua ja heittää kranaatteja tms ilman typerää lasit+pad komboa

Oikeusjuttuja siitä olis silti vaan tullut kun jenkki olisi kaatunut olohuoneessa ja syyttänyt siitä sitten Mikkisoftaa ja pelin kehittäjää. Seuraavaksi olisi saatu Kinect-turvavyö -lisävaruste ja pelien alkuun varoitus että muista huomioida ympäristösi, pöytä ei ole hävinnyt vaikka lasit päässä siltä vaikuttaakin
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova