Tuorein sisältö

Oculukselta 200 dollarin langattomat VR-lasit, tavoitteena miljardi VR-käyttäjää

11.10.2017 klo 21.22 | Luettu: 5972 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


The Verge kertoo, että Oculus on julkistanut uudet, alle 200 dollaria maksavat langattomat VR-lasit. Oculus Go julkaistaan ensi vuonna.

Se ei vastaa liikeseurantaominaisuuksiltaan Oculus Riftiä, jonka hinta laskettiin tänään 399 dollariin, mutta Gon resoluutio on kuitenkin 2560x1440 ja sen mukana tulee samantyylinen ohjain/kaukosäädin kuin Gear VR:ssä.

Marc Zuckerberg totesi, että haluaa virtuaalitodellisuuteen miljardi käyttäjää. Erinäisten raporttien mukaan VR-silmikoita on tällä hetkellä myyty muutamia miljoonia kappaleita.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Legendaariselle avar... Suomeen joukkorahoit... >

Keskustelut (3 viestiä)

lluu

11.10.2017 klo 22.06 11 tykkää tästä

En osta edes puoleen hintaan. Oculus on alan syöpä. Pelikehittäjien väliset sopimukset yksinoikeuksista Oculuksen kanssa, Facebook omistajana, oma ekosysteemi/kauppa, täysi vastahakoisuus virtuaalitodellisuuden todelliseen edistämiseen pitämällä tiukasti kiinni rajapinnoista ym. Lupauksiakaan ei ole firma pitänyt. Ostamalla Oculuksen tuotteen tukee vain vr-tekniikan/ohjelmiston monopolisoitumista ja hidastaa koko alan kehitystä.
lainaa
Vesamies

11.10.2017 klo 23.10 3 tykkää tästä

lluu kirjoitti:
En osta edes puoleen hintaan. Oculus on alan syöpä. Pelikehittäjien väliset sopimukset yksinoikeuksista Oculuksen kanssa, Facebook omistajana, oma ekosysteemi/kauppa, täysi vastahakoisuus virtuaalitodellisuuden todelliseen
edistämiseen pitämällä tiukasti kiinni
rajapinnoista ym. Lupauksiakaan ei
ole firma pitänyt. Ostamalla
Oculuksen tuotteen tukee vain vr-tekniikan/ohjelmiston monopolisoitumista ja hidastaa koko alan kehitystä.


Hyvin sanottu. Sopimukset joista ei saa puhua. Pahoin pelkään että tämä on kyllä vähän hävitty tappelu
lainaa
Kgnh

12.10.2017 klo 11.28 1 tykkää tästä

Eipä facebookin omistuksessa olevalta firmalta voi paljoa odottaa. Oculus tulee pysymään mahdollisimman suljettuna systeeminä ja kun käyttäjiä tulee tarpeeksi niin tämä liitetään hyvin todennäköisesti facebook tiliin kiinni pakollisesti.

Aivan varmasti tulee olemaan useita hyvin suosittuja VR valmistajia tulevaisuudessa. Ei todellakaan tule facebook saamaan tästä mitään monopolia :D.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova