Tuorein sisältö

Lisää kaameita kauhupätkiä The Evil Within 2:sta perjantaihin 13. päivään

13.10.2017 klo 06.00 | Luettu: 1360 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Alkuusta ennakoimme The Evil Within 2 -peliä ällön verisillä ennakkovideoilla ja nyt niitä on luvassa lisää - sopivasti perjantaihin 13. päivään. Halloweenkin on vain muutaman viikon päässä.

Checkpoint TV esittää: The Evil Within 2

© 2017 Mediapalvelut
Yhteistyössä: v2.fi

Pelaaja kohtaa tässä vaiheessa ensimmäisen kerran kauheammat olennot avoimemmalla alueella, ja voi yrittää taistella reittinsä seuraavaan päämäärään. Tietenkin zombimörkkien jahdatessa perässä. Tässä vaiheessa pelaajalle alkaa myös aueta, jotta mistä täällä nyt oikein onkaan kyse - ja se, että pare olisi välillä myös hiiviskellä. Muuten mörkki voi kuulla!



Chapter 3:ssa käydään taas vaihteeksi vieraassa naapuriulottuvuudessa, istutaan köytettynä vähemmän mukavassa pyörätuolissa ja tutustutaan pelin hahmonkehitysjärjestelmään. Ehkä erilaiset syy-seuraus-suhteetkin hiljalleen aukevat. Tai sitten sumentuvat entisestään.



Evil Within II:n pääosa tapahtuu avoimessa maailmassa, jossa pelaaja voi kuljeskella ja seikkailla vapaasti. Nyt sinne astutaan viimein rohkeasti. Matkan varrella pitäisi tietenkin kerätä tarvikkeita ja raaka-aineita rakenteluun, mutta örmözombejakin pitäisi varoa. Ne kun ovat ikävän aktiivisia ja joskus tarkkaavaisiakin. Mutta niiden teurastaminen on myös ainoa tapa kerätä zombilimaa, jota tarvitaan hahmon kykyjen kehittämiseksi...


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Videoarvostelussa Le... Talvi yllättää kaupu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova