Tuorein sisältö

Nappaa omasi! Iron Maiden -maskotti Eddie saatavissa ilmaisena sikojen pommittajana

16.10.2017 klo 22.00 | Luettu: 1967 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Heavy metalin legenda, kulmakivi ja ikitimantti Iron Maiden pysyy kiireisenä. Bändin ikoninen Eddie-hahmokin joutuu töihin, sillä maskotilla on sikoja tuhottavana.

Omituiselta kuulostava lause on totta, sillä Rovio on ilmoittanut tuovansa Halloweenin kunniaksi Eddie-linnun osaksi Angry Birdsiä. ”Eddie The Bird” on saatavissa lokakuun 18. päivä alkaen. Kampanja kestää kaksi viikkoa. Kerran napattu Eddie pysyy käytössä ikuisesti.”Tiimimme on täynnä valtavia Iron Maiden -faneja, joten Eddie oli paitsi luonnollinen valinta niin ykköstoiveemme Angry Birds Evolutioniin”, totesi teoksen vetovastuussa oleva Miika Tams.

Samalla Rovio on aikeissa tuoda erityisiä Eddie The Bird -fanituotteita markkinoille – nämäkin vain määräajaksi. Onpa äkäisen Eddien tarkoitus näkyä myös ensi vuonna julkaistavassa Iron Maiden: Legacy of the Beast -mobiiliroolipelissäkin.

Iron Maiden on brittiläinen metallipumppu, joka on myynyt roimat 90 miljoonaa levyä ja esiintynyt yli 2000 kertaa 63:ssa eri maassa. Eddie-maskotti puolestaan näkyy keikoilla sekä levynkansissa. Ja ettei perusasiat unohdu:


V2.fi | Markus Mesiä
< Tuomion päivä koitta... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova