Tuorein sisältö

EA sulkee Visceral Gamesin, Star Wars -projektin kehitys jatkuu

18.10.2017 klo 11.00 | Luettu: 4454 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


EA kertoo, että Star Wars -toimintapeliä kehittänyt Visceral-pelistudio suljetaan. Projektia alkaa kehittää EA Worldwide Studios, kärkenään EA Vancouver. Peli on tulossa 2019.

"Nykymuodossaan pelistä oli tulossa tarinavetoinen, lineaarinen seikkailupeli. Olemme testanneet pelikonseptia pelaajilla, kuunnelleet palautetta sekä kuinka he haluavat sitä pelata ja seuranneet pelimarkkinoiden muutoksia. Kävi selväksi, että jos haluamme tehdä elämyksen, josta pelaajat nauttivat pitkään, peliä piti muuttaa."

Pelistä aiotaan tehdä 'syvempi' ja 'laajempi', mutta sitä ei kerrota, muuttuuko se seikkailupelistä vaikkapa täysiveriseksi räiskinnäksi. Tiedote ei myöskään kerro, miten käy Visceralin työntekijöille.

"List Of Studios EA Has Shut Down" saa siis jatkoa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Sony julkaisee Switc... Rottajahti jatkuu en... >

Keskustelut (5 viestiä)

terminaattori

18.10.2017 klo 11.45 9 tykkää tästä

taas tyhmä veto ea lta.hyvän pelin kuoppaavat ja tilalle tulee pelkkä räiskintä peli.ei ihmekkään ea ta on monesti voittanut huonomman firman maineen.
lainaa
easucks

18.10.2017 klo 15.07 8 tykkää tästä

Ei yllätä kun kyseessä on surkea julkaisija kuten EA.He ovat muutenkin siirtyneet pois tarinavetoisista yksinpeleistä.EA:lta ei tule muuta ulos kun paskoja nettiräiskintöjä ja urheilupelejä.Kummatkin täynnä mikromaksuja koska EA haluaa raiskata pelaajien lompakot.

EA on tuhonnut viimeisen 20 vuoden aikana lukuisan määrän hyviä pelisarjoja ja studioita.Onneksi EA:n Star Wars yksinoikeus päättyy 2023.Toivottavasti sen jälkeen Disney tajuaa antaa lisenssit muille pelintekijöille.Eikä yksin oikeutta tällä kertaa kenellekkään.Star Wars pelit olivat silloin parhaimillaan kun eri pelintekijät ja studiot tekivät eri genren pelejä.
lainaa
JiiBee

18.10.2017 klo 15.43 5 tykkää tästä

Perusteluissa sanottiin käytännössä että pelaajat eivät halua tarinavetoista yksinpeliä, vaan mmo-räiskintöjä jossa grindataan sormet verillä ja epäonni tai taidon puute paikataan mikromaksuilla.
Paskanmarjat sanon minä. EA tietää että hyvällä yksinpelillä pääsee tienaamaan vain kerran per pelaaja ja hyvällä tuurilla DLC:stä pari taalaa lisää.
Tämähän ei heille kelpaa vaan on päästävä käsiksi pelaajien visaan jolla ostetaan uusi rotsi, maalaus aseeseen ja tukkatyyli kerran viikkoon.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

18.10.2017 klo 16.01 1 tykkää tästä

easucks kirjoitti:
Onneksi EA:n Star Wars yksinoikeus päättyy 2023.


Ehkä siihen mennessä opit että pisteen jälkeen tulee välilyönti.
lainaa
vpwigv

18.10.2017 klo 16.55 1 tykkää tästä

ettiet ätim AE iov uttiv
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova