Tuorein sisältö

EA aikoo huhujen mukaan vaihtaa FIFA-pelisarjan nimeksi EA Sports Football Club

27.03.2022 klo 11.00 | Luettu: 1027 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime syksystä lähtien on huhuttu pelijulkaisija EA:n ja jalkapalloliitto FIFA:n välien viilenemisestä, jotka saivat lisäpontta helmikuussa EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilsonin pelisarjan nimen merkitystä vähättelevien kommenttien vuodettua julkisuuteen.

Nyt pelitoimittaja Jeff Grubbin mukaan EA on näyttänyt vihreää valoa maailman myydyimpiin kuuluvan pelisarjan nimen vaihtamiseksi jatkossa EA Sports Football Clubiksi.

Pelisarjan mahdollisesti tulevasta nimestä oli jo aiemmin spekulaatiota, kun pelijulkaisijan huomattiin rekisteröineen EA Sports FC -nimimerkin mutta nyt Grubbin lähteet ovat varmistaneet kyseessä olevan todellakin jatkossa EA:n jalkapallopelisarjan uusi nimi.

Elleivät FIFA ja EA pääse vielä viime hetkellä uuteen sopimukseen, niin vaikuttaa vahvasti siltä, että jalkapalloliiton ja pelifirman yhteinen Sega Mega Driven vuonna 1993 ilmestyneen FIFA International Soccer -pelin myötä alkanut lähes 30-vuotinen taival tulee päätökseen tämän vuoden FIFA 23 -pelin myötä.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Epic Games Store tar... >

Keskustelut (1 viestiä)

gxjvgxgjx

27.03.2022 klo 12.16 4 tykkää tästä

FIFA on yhtä sairas rahastaja kun EA, mm. kun afrikassa oli mm-kisat niin stadioneiden ympäriltä potkittiin helvettiin köyhät kojujen pitäjät jne.

+ Ilmeisesti aiemmin maksoivat nimen käytöstä 500 miljardia joka 4.s vuosi ja fifa olis halunnut tuplata tuon maksun niin en sinänsä ihmettele, että nimenvaihdos houkuttaa.

Sopivat kyllä yhteen kun paita ja peppu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova