Tuorein sisältö

Suomen pelimuseolla kisataan mm. matopelissä, Deluxe Ski Jumpissa, Porrasturvissa ja Smash Bros Meleessä - oletko sinä vuosisadan pelaaja?

25.10.2017 klo 12.59 | Luettu: 2028 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomen pelimuseolla Tampereella järjestetään 3.11. klo 15-18 "Kisailua Suomen pelimuseossa" -tapahtuma yhteistyössä Tampereen eSports Klubi ry:n kanssa.

Kisassa on kaksi erillistä sarjaa: Retrosarja, jossa kisaillaan ennen vuotta 2000 julkaistuissa peleissä ja Milleniumsarja, jossa nähdään kuka pärjää parhaiten uudemmissa peleissä.

Retropelisarjassa klo 15 - 16 ovat mukana kolikkopelilegenda Defender, supervaikea Commodore 64 -peli Uuno Turhapuro muuttaa maalle, rallipeli Rally-Sport ja mäkihyppypeli Deluxe Ski Jump. Semifinaali pelataan Nopeustestillä ja finaali Matopelillä.

Milleniumsarjassa klo 16 - 17 mukana ovat suomalaispelit Trials, Porrasturvat ja Flatout sekä Super Smash Bros Melee: Target Challenge. Semifinaali pelataan Nintendo Switchin Quick Draw:lla ja finaali Angry Birdsillä.

Voittajille luvassa palkintoja.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Metal Gear -maailmaa... Animal Crossing vie ... >

Keskustelut (1 viestiä)

bfoveoig

25.10.2017 klo 18.36

Target Challengessä? Aattelin jo että kymmenottelu jossa otetaan matsi Quakea, Ghost Reconia, Änäriä, Formulaa, VRallia, Mario Kartia, Starcraftia, Diabloa, Mario Brosia, Wormsia, Tetristä, Tekkeniä ja Smashia olis ihan hauska

Vain lisäosoitus että e-urheilupiirit ovat ihan hönöjä kun hakevat tunnustusta liikuntaolympialaisissa, vaikka videopeleistä riittäisi materiaalia ihan kokonaan omiin galympialaisiin tjsp. Kuka pääsee pisimmälle hc-1-hit-kauhupelissä jne
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova