Tuorein sisältö

Blizzcon 2017: World of Warcraft saa vihdoin retroserverit - ja uuden lisälevyn

03.11.2017 klo 23.30 | Luettu: 4233 kertaa | Teksti: Toimitus



Blizzcon 2017 -tapahtuma pyörähti käyntiin Yhdysvaltain Anaheimissa perjantai-iltana, ja kuten yleensäkin, pyörähdystä saatettiin kovalla uutistykityksellä. World of Warcraftin ystäviä odottaa sekä nostalgiapommi, että kirjaimellinen sotapommi.

World of Warcraft oli illan kuumin puheenaihe, sillä Blizzard julkisti sen seuraavan lisäosan ohella pelaajien kauan toivomat klassiset serverit. Blizzardin tuottaja J. Allen Brock lupaa, että tarjolla tulee paluu niin sanotun vanilja-WoWin, eli sen ensimmäisen, lisälevyttömän World of Warcraftin tunnelmiin. Tämä tarkoittaa, että monet peliä helpottamaan suunnitellut ominaisuudet, kuten automaattinen luolastoryhmien kasaaminen, loistavat klassisilla servereillä poissaolollaan. Jää nähtäväksi, kuinka moni klassisten servereiden perään huudellut oikeasti haluaa sen vuoden 2005 pelikokemuksen, sillä kokemus voi olla lopulta yllättävän karu.



Modernimmasta menosta pitävät taas voivat alkaa teroittelemaan kirveitään, sillä sota palaa World of Warcraftiin. Alliancen ja Horden jo ennestään kireät välit ovat napsahtaneet ja on aika mättää demonien sijaan vastapuolen porukoita pataan. Lisälevy nostaa levelikaton 120. tasolle ja tarjoaa kokokaan kaksi uutta pelialuetta, Kul Tirasin ja Zandalarin. Meriaiheiset saaret tuovat mukanaan myös merirosvomeininkiä, sekä kokonaiset kolme uutta pelattavaa rotua kummallekin osapuolelle. Näillä eväillä kelpaa sitten lähteä ryöstelemään aarteita saaristosta tai sotimaan uusissa 20 pelaajan PVP-areenoissa, joiden kehutaan ottaneen vaikutteita Warcraft-strategiapeleistä.

Kärsimättömät voivat vierailla Blizzardin sivuilla ja ilmoittaa kiinnostuksensa osallistua Battle for Azerothin betatestiin, joka pyörähtää käyntiin joskus myöhemmin.

Teksti: Miikka Lehtonen





V2.fi | Toimitus
< Illan toinen Xbox On... Blizzcon 2017: Heroe... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

04.11.2017 klo 01.36 2 tykkää tästä

"Otetaan vittu kaikilta rahat pois. Ihan sama eihän tällä pelillä ole mitään tulevaisuutta enää." - Blizzard

Uusi lisäri näytti kivalta asetelmalta mutta liian vähän liian myöhään itselleni.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

05.11.2017 klo 16.22

Videot ei toimi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova