Tuorein sisältö

Blizzcon 2017: Heroes of the Storm saa tupla-annoksen lohikäärmeitä

04.11.2017 klo 08.00 | Luettu: 2083 kertaa | Teksti: Toimitus



Blizzcon 2017 -tapahtumassa on julkistettu uutta ja ihmeellistä miltei kaikkiin Blizzardin peleihin. Blizzardin näkemys MOBA-peleistä, Heroes of the Storm, uudistuu urakalla ja saa hahmovalikoimaansa pari aika erilaista lohikäärmettä.

Jokin aika sitten nettiin vuotaneet tiedot pelin uusista hahmoista pitävät yhä paikkansa, sillä ennustusten mukaisesti Blizzcon-tapahtumassa paljastettiin että Overwatchin vihattu Hanzo-jousimies ja World of Warcraftin elämän lohikäärme, Alexstrasza, liittyvät alati kasvavaan kööriin.

Hanzo on Overwatchin tapaan jousipyssyllä varustettu assassin-luokan edustaja, joka ammuskelee kaukaa ja kovaa. Kuten Overwatch-hahmoilla yleensäkin, Hanzon Heroes of the Storm -kykykitti sisältää räiskintäpelistä tutut kyvyt sekä pieniä tuunauksia.

Alexstrasza taas on parantaja, kuten hänen Lifebinder-kutsumanimestäänkin voi päätellä. Alexstraszan jippona on, että hän voi heitellä kentälle parantavia kukkia, joilta kestää muutama sekunti kypsyä ennen kuin parannus tapahtuu. Lisäksi Alexstrasza voi uhrata 15% omasta kestostaan parantaakseen kohdettaan vielä hieman enemmän.

Peliä tuunataan saman tien hieman enemmänkin. Yleisesti negatiivista vastaanottoa saaneet hiippailijahahmot kokevat melkoisia muutoksia, sillä jatkossa stealth ei enää juuri visuaalisesti kätke hahmoja, mutta sen sijaan suojaa niitä hyökkäyksen kohteeksi tulemiselta. Lisäksi kaikkia hiippailijoita tuunataan ja buffaillaan, jotta suorituskyky pysyisi korkealla.



Tykkitorneja ja niin sanottua laning-vaihetta tuunataan myös urakalla, jotta oman kaistan dominointi ja aktiivinen puskeminen olisi entistä helpompaa. Tykkitorneja muutellaan ja jatkossa vastustajienkin parannuskristallit voi pölliä taistelukentältä, joten kaistaansa hallitseva pelaaja saa vastustajaan verrattuna merkittävän yliotteen.

Lohikäärmekaksikkoon liittyvä suuri tapahtuma pyörähtää käyntiin 14.11., jolloin myös ensimmäinen lohikäärmeistä tulee pelattavaksi. Muita uudistuksia on odoteltava kauemmin.

Lisätietoja: Hanzo

Lisätietoja: Alexstrasza

Teksti: Miikka Lehtonen

V2.fi | Toimitus
< Blizzcon 2017: World... Blizzcon 2017: Myös ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova