Tuorein sisältö

Leski, talvisotilas ja Venom taistelevat - kuka voittaa?

21.11.2017 klo 19.30 | Luettu: 1776 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Supersankarimähinöinti Marvel vs. Capcom: Infinite laajentuu itsenäisyyspäivän alla. Sankarikööriin saadaan lisävahvistusta yhteensä kolmen hahmon verran.

Taistelukentälle marssivat Winter Soldier, Black Widow ja Venom. Tulokkaiden kunniaksi julkaistiin traileri, jolla esitellään koko kolmikon erikoisiskuja.

Hahmokolmikko on osa taistelupelin tämänvuotista kausipassia. Muut pakettiin kuuluvat hahmot ovat Black Panther, Monster Hunter ja Sigma. Kyseinen trio liittyi karkeloihin mukaan lokakuun puolivälissä.

Mikäli Marvel vs. Capcom: Infinite kiinnostaa, peliä voi pelailla PlayStation 4:llä ilmaiseksi tulevana viikonloppuna. Kaikki pelin alkuperäiset 30 hahmoa ovat tuolloin käytössä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Ilmaispäivitykset tu... Meren uumenissa maja... >

Keskustelut (1 viestiä)

wvingrvoih

21.11.2017 klo 19.50 1 tykkää tästä

Venom ei kuulosta yhtään Topher Gracea paremmalta. Onko Venomista tullut pysyvästi tenoriteini?

Tää Venom on silti melkoinen odd-one out tässä Avengers-pelissä. Onko välit Sonyn kanssa niin hyvät että Venom-leffalle annetaan kyllä mainostusta mutta Foxille ei saa vahingossakaan edes sen vertaa että jossain kentässä taustalla heiluisi Juggernaut tai Doom jotka säännöllisesti kuitenkin mätsäävät Hämiksen tai jonkun muun kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova