Tuorein sisältö

Pelintekijä tuomitsee mikromaksujen nyhtämisen - klikkailupelin kakkososa ostetaan kerralla

22.11.2017 klo 13.03 | Luettu: 5140 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Jatketaan mikromaksuaiheella. Clicker Heroes -pelin tehnyt Playsaurus kertoo blogissaan hylkäävänsä free-to-play -maksumallin, vaikka se kohtuullisesti heidän kassaansa kilistelikin. Clicker Heroes 2 ei tule mikromaksuja sisältämään, vaan se ostetaan perinteisesti kertaryjäyksellä, 30 dollarin hintaan.

Syyksi kerrotaan se, että tekijöiden mielestä rahan nyhtäminen peliin addiktoituneilta pelaajilta, joilla olisi tilipussin sisällölle muutakin käyttöä, on vain väärin.

"Tienasimme paljon rahaa pelaajilla, jotka käyttivät tuhansia. Heitä kutsutaan valaiksi. Hienoa. Jos olet rikas, siitä vaan. Mutta emme halua tällaisia summia keneltäkään, jotka myöhemmin katuvat päätöksiään, joiden elämänlaatu huononi tämän vuoksi."

Osa pelaajista olisi halunnut jatko-osankin 'ilmaiseksi' ja siitä syystä Playsaurus joutui perustelemaan päätöstään pitkähköllä blogikirjoituksella.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Belgian oikeusminist... Bloodbornen kadonnut... >

Keskustelut (4 viestiä)

cookieklik

22.11.2017 klo 15.44 9 tykkää tästä

Ihan hyvä päätös, mutta en ymmärrä, kuka haluaa maksaa 30 dollaria idle/clicker-pelistä.
lainaa
EggNog

22.11.2017 klo 17.24 3 tykkää tästä

Kuulostaa kyllä selvästi siltä, että yritetään saada hyvää julkisuutta ja ratsastetaan kansan mielipiteellä.

Itse tuote ei ole varmastikkaan 30e arvoinen, mutta korkea hintalappu oikeutetaan mikromaksujen puutteella, mikä sekään ei ole hyvä lähestymistapa pelaajiin. Tämä hintalappu myös kompensoi puuttuvia tienestejä, mitä olisi mikromaksuista saanut.
lainaa
vrogvnwfeoi

22.11.2017 klo 18.52

Eiks vois vaan olla pari jotain hattua. Lähinnä symboli sille että haluaa tukea pelin tekijöitä (jos on paska peli niin sitten jättää kai tukematta)

Tiedän että moni nauraa noille hatuille, mutta ne ovat ehkä parasta bisnesmallia. Ilmainen peli pelaajille eikä rahalla saa kuin pari custom juttua

Battlefrontissakin olisi voinut olla jotain tyyliin kultainen Stormtrooper ja albiino Wookie niin kukaan ei olisi vetänyt pultteja. Tai no joku olisi, mutta turhastaitkijöitä löytyy aina
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

23.11.2017 klo 17.16 2 tykkää tästä

vrogvnwfeoi kirjoitti:
albiino Wookie


Valkoinen -> rikas masterrace -> jymäläytä!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova