Tuorein sisältö

Edesmennyt Nintendo-johtaja Iwata sai sydäntä lämmittävän kunnianosoituksen uutuuspelissä

23.11.2017 klo 19.30 | Luettu: 2489 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kesällä 2015 kuollut Satoru Iwata ei ehkä enää vaikuta pelialan tapahtumiin, mutta peliala ei suinkaan ole unohtanut Nintendon edesmennyttä nokkamiestä. Japanilaisen pelisuunnittelijan ja -ohjelmoijan sekä Nintendon entisen toimitusjohtajan tuorein kunnianosoitus on osa tuoretta Pokémon Ultra Moon ja Ultra Sun -kaksikkoa.

Tribuutin voi käydä katsomassa HeaHea Cityssä sijaitsevasta Game Freak -toimistosta. Tekstipätkän avaaminen vaatii sitä, että kouluttajan matkassa on jostain aiemmasta Pokémon-pelistä siirretty taskuhirviö.

Pelissä nähtävä tekstipätkä menee seuraavanlaisesti:

”Kun meillä oli vaikeuksia saada kaikki Goldin ja Silverin tiedot mahtumaan ja olimme todella pinteessä, eräs uskomaton mies osallistui työhön ja teki ohjelman, joka ratkaisi kaikki ongelmamme. Hänestä tuli sittemmin erinomainen toimitusjohtaja eräässä todella isossa yhtiössä.”

Vaikka Iwataa ei nimeltä mainitakaan, viittauksen kohteesta on vaikea erehtyä. Pokémon Goldin ja Silverin ympärillä ollut ongelmakohta kun on ollut tiedossa jo kauan aikaa. Asiaan voi perehtyä esimerkiksi täältä.V2.fi | Markus Mesiä
< Bethesda tarjoaa Wol... Arrr! Raren merirosv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova